E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem1 milyon TL ödülle aranan terörist yakalandı---

1 milyon TL ödülle aranan terörist yakalandı

1 milyon TL ödülle aranan terörist yakalandı
10 Nisan 2020 - 10:21 borsagundem.com

Muş'un Varto ilçesinde güvenlik güçlerince durdurulan araçtaki teröristlerle çıkan çatışmada, turuncu kategorideki Mahmut Okay yaralı ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları kapsamında Muş'un Varto ilçesi, Varto-Karlıova yolunda jandarma kontrol noktasında dün akşam saatlerinde şüpheli bir araç durduruldu.

Araçtakilerin ateş açması üzerine çıkan çatışma sonucu, bölücü terör örgütü PKK'nın sözde Erzurum eyaleti doğu gücü sorumlusu (YPS sorumlusu), turuncu kategoride 1 milyon liraya kadar ödülle aranan "Hayri Mava" kod adlı terörist Mahmut Okay, yaralı olarak yakalandı.

Teröriste yardım ve yataklık yapan bir şüpheli de sağ olarak yakalandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • thor10 Nisan 2020 14:25

    ulan bir mermi sıkamadınız mı,yazıklar olsun.

  • tam not10 Nisan 2020 14:17

    bu katil yarı 33 terhisten evine giden askerlerimizin katili şemdin sakık gibi devletin aleyhine şahitlik yapar ve asker hapsedilir.Gebertseydin daha iyiydi.AKP nin ne yapacağı belli olmaz.hala yarıdan çoğu Kürtçü bir parti.

  • Ali cab dogan10 Nisan 2020 11:37

    Kardeşim bu adamın ederi bir mermi neresi 1 milyon

  • : )10 Nisan 2020 11:00

    Dağda koronadan ölmek yerine, vur ayağından kendini. çatışırken yalan ve türk güvenlik güçlerine teslim ol... Atarlar seni adaya, ekmek elden su gölden, yer içer 7 / 24 yaşarsın mapusta. biz 55 m2 evde 5 kişi, sen 1 kişi ye iç gez :D başkasının evlatlarını vurursun. esir düşmesin konuşmasın diye. kendileri oldumu can tatlı, milletin kadnırılmış evlatlarına acmazlar, kendileri bakın canını nasıl kurtarıyor. ibret olsun bu teror yuvalarına. buradaki tabloyu umarız gençler okur ve kanmaz, kanan arkadaşlarınada anlatır. ayno durumda kendi militanı oldugunda konuşmasın diye susturupda dağa toprağa atıyorlar. bulunmasın diye.

  • mantık10 Nisan 2020 12:54

    Fetocu seni takibe aldım!  Savcı ilgilenir artık.