Ana SayfaKulisUsta haberci Burcu Göksüzoğlu anlatıyor---

Usta haberci Burcu Göksüzoğlu anlatıyor

7 / 10
Usta haberci Burcu Göksüzoğlu anlatıyor
18 Eylül 2014 - 10:46 www.borsagundem.com

KENDİ DEDİĞİNİ SÖYLEMEK İSTEYEN KONUKLAR OLUNCA KEYİFLİ OLMUYOR

-Hiç konuşturmakta zorlandığınız ünlü bir isim oldu mu?

Burcu Göksüzoğlu: Ünlü değil ama bazı konuklarda zorlandığım zamanlar oldu. Özellikle kendi dediklerine odaklanan, daha önce ne diyeceğine hazırlanmış olan, illa kendi dediğini söylemek isteyen konuklar oluyor. Onlar işte hiç keyifli olmuyor.

-Siz aynı zamanda CNBC-e.com Haber Müdürüsünüz. Türkiye’de ekonomi haber portalları arasındaki rekabet için düşünceniz nedir? 

Burcu Göksüzoğlu: Çok iyi gidiyor şu anda. 2012 Kasım ayında kuruldu. Aralık ayında müdür oldum, Neredeyse iki senem dolacak. Bu bir kere bu benim ilk tecrübemdi. Ama çok şanslıyım çünkü, ekip arkadaşlarım çalışkan, sorumluluk sahibi ve gerçekten severek yapıyorlar. Biz arkadaşlarımızla beraber köşemizi kurduk ve eğlenerek işimizi yapıyoruz. Benim yıllardır hayalimdi. Eski bir basketbolcu da olduğum için de güzel bir takımla beraber çalışmak benim için büyük bir şans. Takım ruhunu yaşattığımız için güzel bir şekilde gittiğine inanıyorum. Şu anda ekibimizde benimle birlikte beş kişi var. Bizim için içeriğin kuvvetli olması çok önemli. Ertesi gün gazetelerin ekonomi sitelerinde ne olacaksa bir gün önce biz de olması çok önemli. Ekonomi haberlerine farklı bir dil getirdiğimize inanıyorum. Daha basit bir dil. Birand’ın verdiği bir öğüt vardı,  ‘Bir haberi annene anlatıyormuş gibi yaz’ derdi. Ekonomi muhabiriyken bile buna dikkat ettim. Benimle birlikte çalışan arkadaşların da tesadüf normal habercilik geçmişi var. O yüzden hepimiz böyle yazıyoruz haberleri. Ekonomi sitesi olmamıza rağmen “Altın Örümcek - Yılın En İyi Haber Sitesi” ödülünü aldı. Bayağı önemli bir ödülmüş, internetin Oscar’ı…

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)