Ana SayfaKulisUsta haberci Burcu Göksüzoğlu anlatıyor---

Usta haberci Burcu Göksüzoğlu anlatıyor

5 / 10
Usta haberci Burcu Göksüzoğlu anlatıyor
18 Eylül 2014 - 10:46 www.borsagundem.com

TÜRKİYE’DE HER GÜN O KADAR ÇOK ŞEY OLUYOR Kİ KONU BELİRLEMEK HİÇ ZOR DEĞİL

-Çelikten kadın giyimi fiyatına, ihracattan bankacılığa her konuyu CNBC-e ekranına taşıyorsunuz. İş dünyasının önemli isimlerini konuşturuyorsunuz. Röportaj konularını ve konuklarını nasıl belirliyorsunuz?

 Burcu Göksüzoğlu: “Burcu Soruyor”u yaparken gerçekten çok özene bezene yapıyorduk. Şimdi özenmiyorum diye bir şey algılanmasın ama CNBCe.com’la beraber önceliklerim ve sorumluluklarım değişti. TV tarafında bugüne kadar ki bağlantılar bir şekilde devam ettiği için, işler rayında gidiyor. Konu belirlemek zor bir şey değil. Çünkü Türkiye’de her gün bir şeyler oluyor ve gündemde öne çıkan bir konuyu seçiyorum. Bunu kiminle konuşabilirim, kiminle ilerletebilirim, hangi tarafını alayım hikayenin diye düşünüyorum. Çünkü ben hepsine bir hikaye gözüyle bakıyorum. Yani çok kısa sürede karar verip süreci ilerletiyorum. Hatta eskiden konuklarımı birebir kendim arardım ve ipler tamamen benim elimdeydi. Şimdi, “Şunu arayabiliriz, bunu arayabiliriz” diye arkadaşlara söylüyorum. Bazen onlar geliyorlar, “Burcu şu konuğu alalım mı?” diye.

-Bir konuk gelmeyince bir B planınız var mı?

Burcu Göksüzoğlu:  Genelde bu sorunla hiç karşılaşmadım diyebilirim. Eğer öyle bir şey olursa da bir telefonla gelebilecek çok sevdiğimiz isimler var. Çok sıkıştığımızda bunu yapabiliyoruz. Ama dediğim gibi iptaller çok olmadı. Bu dört yılda bir iki kere başıma gelmiştir. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)