Ana SayfaHisse Öneri ListesiSon çeyrekte öne çıkabilecek 26 hisse---

Son çeyrekte öne çıkabilecek 26 hisse

3 / 7
Son çeyrekte öne çıkabilecek 26 hisse
18 Eylül 2014 - 12:37 www.borsagundem.com

TÜPRAŞ VE TURKCELL

Peki, bu hisseler hangileri?
 

Yaptığımız çalışmaya göre belirlediğimiz 26 hisseyi yandaki tabloda görebilirsiniz. Listede yer alan Tüpraş ve Turkcell’de yabancı payı yüzde 80’in üzerinde bulunuyor. Bazı analistlerin de öneri listelerinde olan bu hisseler, borsadaki olası gerilemelerde endekse duyarlı oldukları için düşmelerine rağmen kuramların takip listelerinde yer almaya devam ediyor. Deutsche Bank, Eylül ayı başında Tüpraş için fiyat hedefini yüzde 6 artırarak 47.53 TL’den 50.30 TL’ye çıkardı. Hisse için tavsiyesini ise “tut” olarak korudu.
Öte yandan Turkcell ile ilgili gelişmeler yakından izleniyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş, Turkcell ile ilgili olarak, “31 Mart 2015 mevcut ortaklar için son tarih. Bu tarihe kadar ya kendileri oturup anlaşıp normal bir şirket haline dönüştürecekler ya da SPK gerekli adımları atacak” diyor. Turkcell için JP Morgan Ağustos sonunda “ağırlık artır” tavsiyesinde bulundu. Kurum, şirket hissesi için 13.50 TL hedef fi-yat öngörüyor.
 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TEKRAR19 Eylül 2014 00:32

    fed oyun oynuyor bizde izliyoruz tahvil alımı dediler dolar 2,20 oldu faiz arttırımın dediler dolar 2,50 olur endex ise 83 bin ile 60 bin dip seviyelerinde gezinir benim tercihim thy ve Akbank y.t.d yabancıda borsadan çıkmazzzzzz

  • hisse piyasaları para varsa yükselir.18 Eylül 2014 13:07

    en mantıklı düşünce ,abd faiz arttırımına yaklaştıkça abd fonları tüm dünya borsalarından çekilecektir.bu da genelde dünya borsalarında yıl sonuna ve yeni yıl başlarına dek satış demek olacağından artık parayı koruma zamanı gelmiş demektir.