Ana SayfaHisse Öneri ListesiSon çeyrekte öne çıkabilecek 26 hisse---

Son çeyrekte öne çıkabilecek 26 hisse

2 / 7
Son çeyrekte öne çıkabilecek 26 hisse
18 Eylül 2014 - 12:37 www.borsagundem.com

"YABANCI PAYINA BAKILMALI"

Endeks için orta vadede aşağıda 76 bin 500, yukarıda ise 84 bin seviyelerinin kritik olduğunu ifade eden Galata Yatırım Araştırma Müdürü Polat Yaman, “Hem TL, hem de dolar bazlı grafiklerde endeksteki destek-direnç noktaları olarak görülen seviyelerin kırılması halinde trendin kırılan yönde devam etme olasılığı yüksek olacak” diyor. Kısacası şu anki belirsizlikler netleştikçe piyasa kendine daha rahat bir yön çizecek. Bu süreçte hisse senedi almak isteyenler içinse Yaman, yabancı payı ve işlem hacmi yüksek olanlara bakılmasını öneriyor. Yabancıların borsalarda içine kapanmış şirketler yerine uluslararası vizyonu olan, dışarıya açılmış ya da açılabilecek olanları tercih ettiklerini hatırlatan Yaman, “Bu şirketlerin global ölçekte olması, önlerinin açık olmasına imkan sağlıyor. Bu da kârlılıklarının sürekli olmasına imkan vermesi açısından tercih nedeni olabiliyor” diyor.
 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TEKRAR19 Eylül 2014 00:32

    fed oyun oynuyor bizde izliyoruz tahvil alımı dediler dolar 2,20 oldu faiz arttırımın dediler dolar 2,50 olur endex ise 83 bin ile 60 bin dip seviyelerinde gezinir benim tercihim thy ve Akbank y.t.d yabancıda borsadan çıkmazzzzzz

  • hisse piyasaları para varsa yükselir.18 Eylül 2014 13:07

    en mantıklı düşünce ,abd faiz arttırımına yaklaştıkça abd fonları tüm dünya borsalarından çekilecektir.bu da genelde dünya borsalarında yıl sonuna ve yeni yıl başlarına dek satış demek olacağından artık parayı koruma zamanı gelmiş demektir.