Ana SayfaPiyasaMehmet Ali Yıldırımtürk’ten dolar ve altın tüyoları---

Mehmet Ali Yıldırımtürk’ten dolar ve altın tüyoları

1 / 5
Mehmet Ali Yıldırımtürk’ten dolar ve altın tüyoları
27 Aralık 2017 - 11:40 www.borsagundem.com

SERAP SÜRMELİ – BORSAGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

Zaman su gibi akıp gidiyor. Geri sayım başladı, 365 günün bitmesine çok az kaldı. Sermaye Piyasaları da koca bir yıla vedaya hazırlanıyor. Siyasi ve ekonomik gündem o kadar hareketli, değişken ki yatırımcılar da her gün heyecanla yatıyor, merakla kalkıyor. Haliyle beklentiler de, düşünceler de ortak zeminde buluşuyor. “Bugün borsa, dolar, altın ne olacak?”, “Güvenli limanlara kar mı yağacak?”

Sorular kritik, alınacak yanıtlar önemli olunca, kapısı çalınacak adres de kendini öne çıkarıyor. İşin uzmanını yakalamak şart oluyor. Öyle ya, 2017 acaba nasıl kapanır? 2018 Türkiye’de ve dünyada ‘altın’ yıl olur mu? Dolar, yükselir mi? Evet’se ne kadar yükselir? Petrol cüzdan yakar mı?

Kapalıçarşı’nın tansiyonu ne durumda? Tüm bu ayrıntılar cevabını arıyor.

Kafamda bu notlar, Şanlıurfa’da Ekonomi Zirvesi’ni izlerken, altın ve para piyasalarının usta ismi Mehmet Ali Yıldırımtürk’ü karşımda buluyorum. Kendi kendime, “Çok şanslıyım, bir Milli Piyango bileti almalıyım” diyorum.

Ben soruyorum, Mehmet Ali Bey anlatıyor. Tasarruf sahiplerine ‘portföy’ önerirken sepete doldurduğu ürünlere öyle güveniyor ki, düşüncesini hiç saklamadan açığa vuruyor. “Böyle bir portföy 2018’de iyi bir kazanç getirir” sözlerinin altını çiziyorum. İçi ‘kazanç’la dolu bir sepet müjdesi, yatırımcılar adına sohbetimize büyük renk katıyor. Yıldırımtürk konuşmasına devam ettikçe, dolar, altın tüyoları verdikçe, beklentiler artıyor, çıta yükseliyor. O an piyangonun asıl, tasarruf sahiplerine çıktığını anlıyorum. Ama… İkramiyenin büyüklüğünü zamana, yorumu da size bırakıyorum.

İşte dövizin, TL’nin, altının nabzını tutan, sektörün ünlü ismi Mehmet Ali Yıldımtürk‘ün Borsagundem.com’a yaptığı önemli açıklamalar…

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)