Ana SayfaGündemKim, virüsten korunmak için saklanıyor---

Kim, virüsten korunmak için saklanıyor

1 / 8
Kim, virüsten korunmak için saklanıyor
28 Nisan 2020 - 23:27 www.borsagundem.com

Güney Kore Birleşme Bakanı Kim Yeon-chul, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un öldüğü veya hasta olduğuna ilişkin haberler için yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına atıfta bulunarak "enfodemi" benzetmesi yaptı.

Yonhap ajansının haberine göre, Kim, parlamento dış ilişkiler komitesi toplantısında yaptığı konuşmada, Kim hakkındaki "asılsız haberlere" ilişkin "Bu bir enfodemi olarak görülebilir. Kendimizden emin biçimde, sıra dışı herhangi bir işaretin olmadığını söylememizi mümkün kılan istihbarat kapasitesine sahibiz." diye konuştu.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ee28 Nisan 2020 23:32

    REside sarayda ama, böyle denmiyor..telekonferans ile ülke yöntiyor deniliyor :D ya nasıl haber bu ... kore oldumu saklanıyor, başkası oldumu devlt yonetıyor talımat veriyor :D ahah

  • Nedim29 Nisan 2020 16:49

    Hafta sonları Ekroş ta İstanbul da deprem olacak diye ödü patlıyor!  Bak bu tam da gerçeğin kendisi!   Sizin gibi alçakça iftira ve yalan değil.  İspatı zaten ortada!  hafta sonları hep başka yerlerden çıktı. Köstebek misali!

  • saray dalkavuğu29 Nisan 2020 15:25

    öyle deme ya, baksana birileri ishal  oluyor, karın spazmı geçiriyor... rte  nin adı anıldıkça bunun bir de A ile başlayan bir ekürüsü var, tam provakatör troller... ağızları salya sümük sağa sola küfür sallayıp duruyorlar...

  • Nedim29 Nisan 2020 04:46

    Kabız mı oldun pvng.  Türkiye Cumhuriyetinin  başkanı cesaretini ispatlamıştır.  Ne sana ne de azgın sapkın itlere pabuç bırakmaz. Yani senin çapın yetmez kantara koymaya. Siz aciz finolar gibi kayaktan kayığa daldan dala gezmez.