Ana SayfaŞirket HaberleriBorsada işlem gören bazı şirket ve bankaların olası bilanço açıklama tarihleri---

Borsada işlem gören bazı şirket ve bankaların olası bilanço açıklama tarihleri

1 / 36
Borsada işlem gören bazı şirket ve bankaların olası bilanço açıklama tarihleri
10 Temmuz 2023 - 14:58 www.borsagundem.com

Borsa İstanbul'da 2.çeyrek bilanço sezonu 21 Temmuz 2023 tarihinde Arçelik ile başlayacak. Bankacılık sektöründe ise ilk bilanço 26 Temmuz 2023 tarihinde Akbank’tan gelecek. Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin ve bankaların 2023 yılı ikinci çeyrek dönemine ilişkin konsolide olmayan banka ve şirketler için finansal sonuçlarını son gönderme tarihi 9 Ağustos 2023 olarak açıklandı. Finansal sonuçların son gönderilme tarihi konsolide banka ve şirketler için ise 21 Ağustos 2023 olarak belirlendi.

Borsa İstanbul'da İşlem gören bazı şirket ve bankaların 2. çeyrek finansal sonuçları, anket tahminleri ve olası açıklama tarihleri:

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş11 Temmuz 2023 13:00

    Bu dijital çağda yapay zeka, çevirim içi işlemler ve anlık takibi varken 3 ay beklemek nedir yaaaaaaa. En azından BORSADA  şirket yönetimi gibi HİSSEDARLARIN anlık gelir tablosunu görebilmelidir. Ayıp ve ahlaksızlıktır bu teknolojiyi borsada ortak olmuş sermayesini koymuş yatırımcılara getirmemek. SİYASİLER BÜROKRASİ SPK bunu imkanı bir düzenleme ile  yürürlüğe sokmalıdır acil.  :O   ;)