Ana SayfaHisse Öneri Listesi​BDDK kararından etkilenebilecek 8 hisse---

​BDDK kararından etkilenebilecek 8 hisse

4 / 12
​BDDK kararından etkilenebilecek 8 hisse
31 Ağustos 2015 - 12:22 www.borsagundem.com

'TAKİPTEKİ KREDİLER GERİLER"

Söz konusu uygulamanın esnetilmesi ile ülke genelinde tüketimde artış ile durgun olan iç piyasanın canlanmasını bekleyen ALB Forex Araştırma Uzmanı Eda Önder de bankaların hizmet ve komisyon gelirlerinde bir artış görülebileceğine vurgu yapıyor.
Taksit sınırlaması ile artış gösteren bankaların takipteki krediler tutarlarında da gerileme görülebileceğini belirten Önder, "Tüketime basılan bu sert frenin yavaşlatılması, dayanıklı eşya, telekomünikasyon, kuyumculuk ve perakende sektöründe yer alan şirketlerin mali tablolarına satış gelirleri ve karlılık artışı olarak yansıyabilir.
Bu kapsamda özellikle Vestel, Arçelik, Teknosa. Bimeks, Migros, Bim, Halkbank, İş Bankası, Ford Otosan, Tofaş, Turkcell, Ülker ve Carrefour’un ciro ve karında artışlar görülebilir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • memet develi31 Ağustos 2015 21:28

    14.30 hedef turkcelde yabancılar sürekli fiyat düşürüyor amacın ne.turkcell

  • Metalci 31 Ağustos 2015 14:26

    Ağzı olan konuşuyor

  • Marko paşa31 Ağustos 2015 13:46

    Kredi kartına sinirsiz taksit yapılsın oduyemiyenler banka tarafından organ mafyasina satılsin üzerine para kalırsa ailesine verilsin bu esnada nüfus eksilir milli gelir artar terör azalır organ ihracı yapar hazineye para sokariz oranda devlet % 18 KDV keser saraylar hız veririz her bakana ve diyanete saray hamam ve Külliye yapılır üniversiteler medrese olur