Foto GaleriGündemUzmanından kritik uyarı: Ukrayna işgalinde 'Suriye' denklemi!

Uzmanından kritik uyarı: Ukrayna işgalinde 'Suriye' denklemi!

1 / 8 Uzmanından kritik uyarı: Ukrayna işgalinde 'Suriye' denklemi!
04 Mart 2022 - 11:33

Rusya’nın Ukrayna'ya karşı başlattığı işgal saldırısının ardından yaşananlar küresel bir krize dönüştü. Rusya lideri Putin’in tüm dünyayı karşısına almasının Suriye’de de karşılığının olacağını belirten uzmanlar, Türkiye’nin güneyde yeni opsiyonlar kazandığı görüşünde birleşti.

Savaş yakın tarihin en büyük gıda krizini getiriyor

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sai04 Mart 2022 13:54

    Bunların vizyonu bu kadar işte, ruslar zaten suriyede yerleşmiş, Rusya ukraynayı bir ele geçirsin. Sıra esadın idlib operasyonu var. Putin esada saldırmamız için her türlü provokasyonu yapacak ve nato bize saldırıyor bahanesiyle yeni yerler ele geçirmenin peşine düşecek. Ukraynayı tamamen kontrolü altına aldığı vakit idlib müdafaası başlayacak, o zaman geldiğinde hava sahasını kapatmak hiç işe yaramayacak. Diyecekler adama daha önce niye kapatmadın, kendi çarene bak?

  • HASAN TOSUN04 Mart 2022 12:57

    iyiki sihaları yapmışız,yeni akıncı b  ve c ler. sırada  diğerleri,insansız savaş uçağı var savaş bunlarla kazanılır,yeni akıncı b rusyanın konvoyunu yok edebilir.bunları dahada yükseltmeliyiz. bayraktar için bunlar markette,kitapçıda satılan oyuncaklar diyen pisliklerede birer tane evlerine mektup(füze atalım)gönderelim ne olduğunu görsünler mektubuda cehennemde okusunlar.

  • azmi04 Mart 2022 12:43

    Ya bize Rusya ile olan ilişkilerinizi ( gıda , Turist, Doğalgaz,Petrol vb ) kesin, Nato olarak böyle bir karar aldık derlerse ,ne yaparız

  • azmi04 Mart 2022 12:40

    Ne kazanmışız, suriyeli sığınmacılar geri gönderme fırsatını mı ? Mehmetçiğin ülkesine geri dönmesi imkanını mı ?  :(  :(