Foto GaleriGündemSavaş nasıl biter? İşte çok konuşulan 5 kritik senaryo!

Savaş nasıl biter? İşte çok konuşulan 5 kritik senaryo!

1 / 12 Savaş nasıl biter? İşte çok konuşulan 5 kritik senaryo!
09 Mart 2022 - 12:37

Rusya Ukrayna savaşının 14. gününde Rusya’nın beklenenden daha az ilerleme kaydettiği ancak yine de sonuçta savaşı “kazanacağı” görüşünde birleşen uzmanlar, Ukrayna’nın gösterdiği cesur ve kararlı direnişe dikkat çekti. İşte savaşın sonucunda meydana gelebilecek 5 senaryo..

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş09 Mart 2022 16:22

    Allah'ın işine karışılmaz.Bekleyip sonucu görecegiz.

  • Yakup Kaya09 Mart 2022 15:45

    Bu İki Adına Süper Güç Denen Canavarlar Karar Alır ve Bu Kararlar Yıllar Geç se de Politikaları Değişmez sadece Rollerin Aktörleri Değişir Bunu Yaşamımızda Öğrendik Adam Eski Rusya Sınırlarından Bahsediyor, Diğeri İsrail'in Hayallerini Gerçekleştirme Peşinde Sadece Zamana Göre Oynuyorlar Bunlar İçin İnsanların ve İnsanlığın Bir Önemi Yok Ha Yaptıkları Ölüm Makineleri İle İnsanları Yok Etmek Ha Para İçin İnsanlıktan Çıkmış Canavarlara İş Yaptırmak Değişen Bir Şey Yok Ama Heba Olan Çocuklar ve İnsanlık  kıllı Siyasetle Bu Belaları Ülkemizden Uzak Tutmayı Başarmak.

  • BORSACI09 Mart 2022 13:41

    savaşın kısa sürede bitmesi hayaldir rusya agır bedel ödeyecek şekilde darbe yemedigi sürece saldırganlık artarak devam edecekdir.

  • Mucise Reis ;)09 Mart 2022 13:31

    akarsular sınır olacak. yukarıdan aşağı haritada belli... Karadenizde ukrayna sınırı kalmayacak... Rusya hedefi bu. İleri hedefleride baltık denizin hakımıyeti ilerleyen yıllar. orada ..norvet+isveç+danimarka+finlandiya+estonya+letonya vb.. buradakı denız sahası bir çok madenin ulaşım hattı. bir nevi, avrupa birliği kontrolu çökmesi bu sayede olabilir. Ruslar bu yolları deneme girişimi gösterirse 3. dünya savaşı. Almanya da hitler yaşanan halk baskısı sonrasında yonetıme çıktı ve ezilmeye osn dedi.. Acaba rusya baskısı yeni bir lider ve vizyon işe Ezilmeye son diyerek yeni savaşlar ortaya çıkabilir mi ? çok baskı rusları silaha yaklaştırabilir. Bİden çok kan emen bir lider çıktı. Soğuk savaşlar sıcak savaşlara döndu. Çin umarız bu işlere kendi ülkesinde gerilimler ile adım atmaz. Aslında, Rus'a mesaj, ANLA GELİNİM SEN ANLA ÇİN mesajı gibi...

  • Mucise Reis ;)09 Mart 2022 13:25

    Bu ithal savaşçılar daha vahşi savaşla  yönelecek. Ordu personeli olmayan sorumsuz savaşçılar sivillere çok acı çektirecek. taciz, tecavüz, vahşet, ev basmalar, köy basıp inanlara işgenceler, vb. gerçekten bu ithal savaşçılar ukraynalılara büyük acı yaşatacak. Belkide Rusya vahşi kan emen savaşçıları bunun için getiriyor. göç edin çekin gidin ben buralara kendi insanlarımı yerleştirip özerk yapınca kendi ulkemın kulu yapacam diyor. işid vahşeti, ırakda suriyede afganistanda vb oradakı vahşetleri biliyoruz. Mesela rus tankı onune ukraynalı dikiliyor, ama sen bu savaşçılar karşısına dikilsen tetik çeker umursamaz. senın onlarla kan bağın yok. rus-ukrayna kanbağı iyi kötü insaf yaptırıyor. ordu personelı iyi kotu yaptırımdan tedirgin. bu savaşçılar masumlar için katildir.