Foto GaleriTeknolojiRusya Ukrayna savaşında Türk SİHA'ları ve Elon Musk detayı!

Rusya Ukrayna savaşında Türk SİHA'ları ve Elon Musk detayı!

1 / 4 Rusya Ukrayna savaşında Türk SİHA'ları ve Elon Musk detayı!
20 Mart 2022 - 14:20

Savaşın 25'inci gününde Ukraynalı özel drone ekibi Aerorozvidka'nın Elon Musk'ın uydularını kullanarak Rus askerlerini etkisiz bıraktığını yazan dünya medyası, özel birliğin aralarında Türk dronelarının olduğu araçlarla savaştığı vurgulandı.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMEKLİ ASKER20 Mart 2022 19:56

    Savaşın hukuku güçtür.serok. futbol topusun

  • serok agopyan20 Mart 2022 15:13

    düşman ukrayna ordusunun iha ve siha kullanmasına karşıyım.çünkü bunlar savaş hukuna göre suçtur ve adaletsizlik doğurmaktadır.

  • izzet BAŞ20 Mart 2022 15:54

     Ulan SEROK AGOPYAN kendini adamdan  mı sayıyorsun.... Gidersin ermenistana  iha ve sihalarla geberi gidersin... Burada abuk sabuk yazıp durma..... senin gibi caniye ihtiyaç yok.... Eline fırsat geçse dünyada Türk koymazsın.... Türkiyeyi de ermenistana bağlarsın....     Böyle yazıyorsunuz da gibi olunca  AH TÜRKİYEM  VATANIM DİYORSUNUZ...... GİDERSİN ERMENİSTANA NE HALT YAPACAKSAN YAPARSIN.....

  • Mucise Reis ;)20 Mart 2022 14:39

    Acilen, Azerbaycan + Pakistan gibi ortak uydu sistemi kurmalıyız. Yani Türkiye savaşa girsede, ilgili uydu sistemleri ile iha+siha+haberleşme+internet altyapısı kullanılır seviyede olmalı. Bu tarz sistemler haberleşme, görüntü, tv, radyo vb. çok önemli .Mesela sehir füzesi ile burulan türk iha siha yönlenme üssü, azerbaycanın sahibi oldugu diğer uydular üzerinde ülkemizd ekomuta hakimiyet kanal kullanılarak çalışabilir olacaktır. Bu savaşda ukrayna iletişim saldırıları Elan Patron starlinkleri ile yönlenme kabiliyeti, haberleşme askeri iletişim uygu göruntü, askeri yığınak görüntüleri, hatta Uksaynalılar cep telefonları görüntüleri ile birbirlerine düşman konum ve bilgilerini aktarmışlardır. Türkiye iletişim üssü buulsada, kardeş devletlerin cihazları kullanılıp yeniden araçlarımız ve iletişimimiz kullanılabilir olmalıdır. Bu çok önemli. acil devletler arası anlaşmalar, üretim fabrikalarının ikiz üretim ahtları vb kurulmalı..