Foto GaleriGündemOrtadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor!

Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor!

Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 1 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 2 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 3 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 4 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 5 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 6 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 7 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 8 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 9 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 10 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 11 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 12 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 13 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 14 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 15 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 16 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 17 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 18 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 19 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 20 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 21 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 22 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 23
5 / 23 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor!
09 Ekim 2023 - 12:17

Onlarca İsrailli rehin alınarak Gazze'ye götürüldü. Hamas, aralarında üst düzey askerlerin de olduğu rehinelerin tünellerde tutulduğunu açıkladı.

İsrail ordusu, Hamas'ın önceki gün başlayan ve bugün de devam eden saldırılarında ölen askerlerinin sayısının 73'ye yükseldiğini duyurdu.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)