Foto GaleriGündemOrtadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor!

Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor!

Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 1 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 2 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 3 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 4 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 5 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 6 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 7 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 8 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 9 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 10 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 11 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 12 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 13 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 14 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 15 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 16 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 17 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 18 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 19 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 20 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 21 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 22 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor! 23
19 / 23 Ortadoğu'da kan gölü: İsrail ve Hamas çatışmaları tırmanıyor!
09 Ekim 2023 - 12:17

İSRAİL ASKERLERİ, LÜBNAN SINIRI YAKININDA YANLIŞLIKLA KENDİ ASKERLERİNİ VURDU

İsrail resmi haber ajansı KAN'ın ordu sözcüsüne dayandırdığı habere göre, Celil Garbi yakınındaki bir Yahudi yerleşim yerinde görev yapan İsrail güçleri, kontrol noktasına hızlıca yaklaşan araca ateş açtı.

Daha sonra askeri aracın içindekilerin İsrail ordusuna bağlı askerler olduğu anlaşıldı. Hafif yaralanan İsrail askerleri tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)