Foto GaleriTeknolojiAselsan'ın büyük başarısı

Aselsan'ın büyük başarısı

2 / 4 Aselsan'ın büyük başarısı
19 Ocak 2019 - 13:45

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı fırkateyn, korvet, hücumbot ve karakol gemileri tarafından 8-10 Ocak 2019 tarihlerinde Doğu Akdeniz ve Kuzey Ege'de icra edilen fiili silah atış eğitimlerinde Albatros-T, insansız su üstü hedefi olarak görevini başarıyla yerine getirdi. Su üstü unsurlarının, zor deniz şartlarında gerçekleştirdiği top ve silah atışlarında iki bölgede toplam 16 saat süreyle sahada kalan ve talep edilen tüm manevraları eksiksiz gerçekleştiren Albatros-T botları, görev sonunda emniyetle güverteye alınarak sonraki görevler için hazır olduğunu gösterdi.

ÖRNEĞİ OLMAYAN GÖRÜNTÜLEME SİSTEMİ 

ASELSAN, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının su üstü unsurlarının asimetrik tehdide karşı koyma ve atış eğitimlerinde hedef gemisi görevlerinde kullanılabilecek Albatros Yüksek Süratli İnsansız Su Üstü Hedef Ailesi geliştirdi. Albatros-K (Katamaran) ise su üstü ve hava platformlarının fiili top ve güdümlü mermi atış eğitimlerinde hareketli hedef gemisi olarak kullanılıyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ19 Ocak 2019 20:32

    desene bundan veya daha büyüğünden yüzlerce binlerce üretsek ve içerisine güçlü bombalar yerleştirsek ve hepsini bir anda harekete geçirsek.dünya nın en büyük savaş gemisini dahi batırabiliriz.düşmanımız hanği birini vuracak sadece bir kaçını vurabilirler.diğerleri o gemileri rahat batırabilir.tam gaz devam.ülkemizdeki tüm pislikleri yapan ve tüm şehitlerimizi ya kendi yada başkalarına yaptıran ve bizlere silah vermeyen baş düşmanımız abd den artık kurtulalım derim.

  • Hasanbey19 Ocak 2019 17:46

    Başarılarınızın devamı. Aselsan gururumuzdur.  Rabbim çalışanlarını korusun