Foto GaleriTeknolojiBayraktar'dan 'Akıncı' müjdesi

Bayraktar'dan 'Akıncı' müjdesi

8 / 9 Bayraktar'dan 'Akıncı' müjdesi
04 Şubat 2021 - 09:29

İSMAİL DEMİR'DEN TEKNOFEST MESAJI

Toplantıda gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için TEKNOFEST 2021 kapsamında bu yıl 35 farklı teknoloji yarışmaları ile ilgili bilgiler Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır tarafından aktarıldı.

Kacır sunumunda TEKNOFEST 2021 kapsamında ilk defa düzenlenecek olan yarışma kategorilerinden, geçtiğimiz yıllarda yaşanan başarılardan da bahsetti. TEKNOFEST'in milli gururumuz olduğunu vurgulayan Kacır, TEKNOFEST'in ilk üç yılına ait rakamsal verileri paylaştı.

Düzenlendiği ilk yıldan bugüne TEKNOFEST'in önemli paydaşları arasında yer alan Savunma Sanayi Başkanlığı'nın Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir de toplantıda konuşma yaptı. Demir; "Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı olarak, Türkiye'nin milli teknoloji üreten bir topluma dönüşmesi yolunda amaçlar edinmiş böylesine önemli bir organizasyonun paydaşı olmaktan duyduğumuz memnuniyeti sizlerle paylaşmak istiyorum. TEKNOFEST, gelişen ve güçlenen Türkiye'nin daha etkin şekilde varlık göstermesine büyük katkı sağlayacak pek çok unsurun ortaya çıkarılmasında öncü rol oynayacak aktörlerin doğmasına imkan sağlayan bir zemin hazırlamaktadır. Neslimizden aldığımız enerji ile Küresel Güç Vizyonuna ulaşmak için, çok çalışmaya ve durmadan üretmeye devam etmeliyiz.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pazarci10 Şubat 2021 17:56

    ALLAH,YAAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.AMIIN

  • BERK04 Şubat 2021 10:20

    spk borsa gündem ekonomi edtitörü kontr matik innevo fade dnsı esen taze kuru yesil holdıng vertu hesaplarını dondurun 1 yıl internet yasagı getirin bürüt tedbir ilginize tesekkurler