Foto GaleriTeknolojiABD'nin gizli savaş makinesi ortaya çıktı!

ABD'nin gizli savaş makinesi ortaya çıktı!

1 / 8 ABD'nin gizli savaş makinesi ortaya çıktı!
21 Eylül 2022 - 13:45

ABD’nin önde gelen uçak üreticilerinden Northrop Grumman’ın ABD ordusu için üreteceği B-21 bombardıman uçağı üzerindeki sır perdesi ilk kez aralandı. Şirketin internet sitesinden bile yayınlamadığı yeni nesil bombardıman uçağı ilk kez görücüye çıktı.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • H O R U Z21 Eylül 2022 21:52

    Rusya nın da süper bombardıman uçağı var.bunun aynısı olmasa bile.diyelim ki bir savaş çıktı abd diye bir ülke haritada kalırmı.

  • azmi21 Eylül 2022 16:46

    Savaş uçaklarını satın aldığımız ülke . Abd düşman müttefiktir. Her türlü melanet beklenir. Teknolojiyi ülkemize getirmezsek , ithalata devam ederiz ,bütçemiz başkalarına kazandırmaya devam eder. Biz de yok asgari ücret, yok eyt , yok sosyal yardım vb diye diye ömür tüketiriz :|  :| 

  • HASAN HÜSEYİN KIZILKOÇ21 Eylül 2022 21:51

    ulu önder ATATÜRK zamanında otomobil ve savaş uçakları yapıp hatta uçakları avrupa ülkelerine sattığımız olmuş.ABD daha sonra gelen hükümetlere baskı yapıp ve içimizdeki ülkeyi yönetleri paraya boğup tek tek fabrikaları kapattırmış ve yıllarca da TSK kontrolü altında tutarak hiç bir bu tür üretimleri üretmemizi izin verdirmemiş her defasında bunları yapanlara darbe yaptırıp iktidardan indirmişlerdir.İlk defa bu fırsatı yakaladık ama yine ben endişeliyim.bugün muhalefet partilerinin tek vizyon ve projeleri varsa yoksa RTE iktidardan devirmek.

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ21 Eylül 2022 15:15

    olsa ne olacak rusya da 10 000 lerce nükleer basiltis silahlar varmış sayısı dahi bilinmiyor imiş.bir savaşda dünya uzayda kalmaz ki.