Foto GaleriGündemABD hayali kısa sürdü! Uçağın rotası belli oldu...

ABD hayali kısa sürdü! Uçağın rotası belli oldu...

1 / 6 ABD hayali kısa sürdü! Uçağın rotası belli oldu...
18 Ağustos 2021 - 10:13

ABD Hava Kuvvetleri’ne ait C-17 kargo uçağı, ABD personeli almak için indiği Kabil Havalimanı’ndan Afgan sivilleri de alarak havalanmıştı. ABD'li yetkililer uçağın sivilleri nereye taşıdığına dair bir bilgi vermemişti. İşte o uçaklar ilgili Rusya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bokio kokio18 Ağustos 2021 11:31

    bu taliban nasıl bir yaratık ki bu insanlar tüm kadınlarını terk edip kaçıyor.dünyada böyle bir şey ilk kez yaşanıyor dünya tarihinde başlka yok .ve bu insanlar gittikleri yerdede nasıl bir kaos yaratacaktır.hele ülkemize gelmeye başlayan milyonlarca bunlar ülkemizde nasıl bir tehlike .muhalefet bu konuda çok sağlam adım atmalı .onlarda park bahçe esnaf dolaşıyor .komedi gibiler.

  • TAMYOBAZSEMİH18 Ağustos 2021 11:09

    hauhuhauhau uganda düştü bunlara ..ülkelerinden kaçan vatan kaçkınları anaları bacıları orada kaldı .bunlar kaçıyo ..bunlardan bizedw 2 milon falan herhalde şimdilik düştü ..vah ülkem vah ..ülke yaroısı yanıyo yarısı sel .emekli açlık sınırında tarım köylü bitmiş .işsizlik haddin üstünde rekorda  akp parti rejimi yandaşı kişndaşı pelikandaşı yalıdan el sallayandaşı  ne derdinde ..