E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBorsada dalgalı bir seyir bekleniyor---

Borsada dalgalı bir seyir bekleniyor

Borsada dalgalı bir seyir bekleniyor
09 Temmuz 2014 - 14:04 borsagundem.com

İlk seansın kapanışı sonrasında yurt dışı piyasalarda negatiflikler azalırken, yatay seyir sürüyor

''Güne 79.300 üzerinden yatay başlayan BIST 100 endeksi, yurt dışı piyasalardaki yatay seyirlere karşın, 79.700 üzerine kadar yükseldi. Ancak, yurt dışı piyasalarda hafif negatife dönen seyir ve faiz tarafındaki yükselişin ardından BIST tarafında da kazanımlar kısmen geri verilirken, ilk seans kapanış 79.541 seviyesinden gerçekleşti.
 
İlk seansın kapanışı sonrasında yurt dışı piyasalarda negatiflikler azalırken, yatay seyir sürüyor. Faiz tarafında ise yukarı hareketler devam etmekte. Bu akşam 21:00’de açıklanacak olan FED tutanakları öncesinde BIST’de, günün ikinci yarısında dalgalı bir piyasa görebiliriz. Özellikle yurt dışı piyasalarda negatif eğilimin derinleşmesi, BIST tarafına da olumsuz yansıyacaktır. Dolayısıyla da BIST’de 79.000 seviyesinin altına inilmesi halinde satışların artması beklenmelidir. 80.000 seviyesi aşılmadığı sürece de BIST’de, 79.000 üzeri kapanışlar güç toplama olarak algılanmaya devam edecektir.''

ŞEKER YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)