E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUfak tefek hırsızlıkları büyütüyorlar---

Ufak tefek hırsızlıkları büyütüyorlar

Ufak tefek hırsızlıkları büyütüyorlar
13 Aralık 2014 - 19:14 borsagundem.com

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Ak Parti Adapazarı İlçe Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak, yol ile yolsuzluğun bir arada olamayacağını belirterek, "Varsa ufak tefek hırsızlıkları falan filan onu da büyütüp şey yapmaya çalışıyor. Ona da karşıyız. Onunla ilgili de her türlü mücadeleyi veriyoruz. Önümüzdeki dönemde inşallah yolsuzluklarla mücadelede çok daha etkin tedbirleri yürürlüğe koyacağız" dedi.

Bilim Sanayi ve Teknololoji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Adapazarı İlçe Kongresi'ne katılmak için Adapazarı'na geldi. Kongrede konuşan Bakan Işık, hükümetle ilgili yolsuzluk iddialarına değindi. Yolsuzluğun yapıldığı bir ülkede yol yapmaya paranın kalmayacağını söyleyen Bakan Işık sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz yol yaptıkça birileri bizi yolsuzlukla suçlamaya kalktı. Değerli arkadaşlar yolla yolsuzluk bir arada olmaz. Eğer bir yerde yolsuzluk yapılıyorsa yola kaynak bulamazsınız. Yol yapmaya para kalmaz. Bütün kaynaklar yolsuzluğa gider. Eğer bir yerde yol varsa demek ki, kaynaklar yolsuzluğa değil yola gidiyordur. 100 kilometre yol yapan bir ülke eğer 12 yılda 17 bin 500 kilometre yol yaptıysa, demek ki yol var. Yol varsa burada yolsuzluk olmaz. Varsa ufak tefek hırsızlıkları falan filan onu da büyütüp şey yapmaya çalışıyor. Ona da karşıyız. Onunla ilgili de her türlü mücadeleyi veriyoruz. Önümüzdeki dönemde inşallah yolsuzluklarla mücadelede çok daha etkin tedbirleri yürürlüğe koyacağız."

PARALEL YAPI OPERASYONU
Bakan Fikri Işık, paralel yapının bazı ülkelerden talimat aldığını ve Türkiye'de yolsuzluk iddialarını gerekçe göstererek operasyon yaptığını kaydederek, "Paralel yapıda gördüğünüz gibi. Bir takım çok sevdikleri bazı ülkelerden aldıkları talimatlarla Türkiye'de hükümete operasyon yapmanın olsa olsa gerekçesidir. Yoksa yolsuzluk yapıldığı için bu operasyonlar yapılmadı" diye konuştu.

Açıklamalarının devamında ülkede son zamanlarda çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği yerli otomobil üretimi konusuyla ilgili konuşan Bakan Fikri Işık, yerli otomobil konusunda da kararlı olduklarını, bu konuda önemli adımlar atıldığını da belirterek, "Yerli otomobili de Allah'ın izniyle yapacağız" dedi.

Bakan Işık, Sakarya'da katıldığı kongrenin ardından Kocaeli'ye hareket etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YETER ARTIK.14 Aralık 2014 01:16

    ALLAHIM bu güzelim ülkemizi yağmalayanların hepsini öyle bir cezalandırki biz millet olarak bunları görelim görmeyen kör gözler bile bunları görsün çıkarları için yağcılık yalakalık yapanlarıda senin huzurunda şikeyet ediyoruz bunların hepsini KAHRUPERİŞEN EYLE YARABBİ aminnnnnnnnnn.

  • diyanet13 Aralık 2014 23:00

    Bu ülkede Diyanet işleri başkanı bile,mercedes e biniyorsa,yandığımızın resmidir.

  • çok komik13 Aralık 2014 22:12

    bir toplumu yönetenler yönetilenlerin yansımasıdır. düzülenler değişmez ise düzen in değişmesinin ne önemi var

  • Mahfi13 Aralık 2014 22:08

    Kardeşim, artık yolsuzluk, tırtıkçılık, yağma... Kamuda normal hale geldi. Gidin en sıradan bir Genel Müdür dahi köşedir. İnanmayan Bir genel müdür için (örneğin Maliye, Hazine vs) maaşın (8.000 lira) dışında alınan yönetim kurulu üyeliği (enaz 2.500 lira), yurt içi ve dışı gezi harcırahı (aylık ortalama enaz 1.500 lira) Devletin şahsına verdiği enaz bir telefon ve gideri, şahsına tahsisli internet ve gideri (ki bunları aile fertleride kullanır, Devletin tahsis ettiği lojman, makam aracı ve şoförü, gelen hediyeler (ki bunlardanda aile fertleri yararlanır)vs baksın. Muhalefet milletvekilleri bunları sormalı ve sorgulamalı, diyorum, ama kendileri ne oranda dürüst bilemem, bu yüzden sorgulayabilirlermi ki...

  • YALAN13 Aralık 2014 19:55

    Bu Bakan yine çıktı sahneye her hafta bir yerlerde yerli arabadan bahsediyor,kesinlikle seçim yatırımı olduğu aşikar,ayıp ayıp kandırmayın milleti.Yalan söylüyor bu adam.

  • BUNADA AMİN .13 Aralık 2014 19:31

    Yolsuzluklarlan bu milletin paralarını hesaplarına deçirenlerin sonunu yüce ALLAHIM bunları yataklarında KAN ve perişen içinde bıraksın hiçbir dertlerine çare olmasın. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

  • mesih mehdi13 Aralık 2014 19:22

    tabii zengin için bunlar ufak tefek yolsuzluklar . Yolsuzluk yapanın iyi niyetine güvenilir mi? vatan millet sevgisi samimi bulunur mu? iyi ki bir yol yaptılar neredeyse kendilerini hz isa ilan edecekler. Yol aslında yandaş firmalar için en karlı ihale şeklidir.