E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Saray'a giden MHP'li Bahçelidir"---

"Saray'a giden MHP'li Bahçelidir"

Saray'a giden MHP'li Bahçelidir
02 Ekim 2015 - 23:19 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, HaberTürk'te konuk olduğu canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.

'Saray'a giden MHP'li Bahçeli'dir
"Kurulan Bakanlar Kurulu bir koalisyon hükümeti değildir. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Bu bir teknokrat hükümetidir. Hayır kilitlenmesinin dışında kişilere teklif yapılacaktır Bakanlar Kurulu için. Ben de 30 yıldır siyaset yapan biriydim. Saray'a giden ve Erdoğan'la görüşen kişinin sayın Bahçeli olduğunu düşünüyorum. Şaka yapmıyorum.

MHP'yi yansıtmayan bir projenin peşine gitti
Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde MHP'nin görüşünü, fikrini ifade edebilecek bir adayın gösterilmesinin yanındaydım. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu tanıyorum. Bir MHP'li olarak, söylüyorum MHP'yi yansıtmayan bir projenin peşine gitti Bahçeli. Onunla konuştuğumda 'Tuğrulcuğum bu yanlışsa benim yanlışımdır, sorumluluğunu alıyorum' dedi. Ama almadı.

'Bana yakın diye asgari ücretle çalışan çaycıyı görevden aldı'
Bahçeli, bana yakın asgari ücretle çalışan çaycıyı görevden aldı. Böyle bir durum olamaz. Siyasette böyle öfke olmaz.
Türkeş sağ olsaydı 10 Haziran'da koalisyon kurulmuştu. 3 günde AK Parti ile MHP arasında koalisyon kurulurdu. Rahmetli Türkeş, Türk Milliyetçisiydi. Partizan değildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAKAN05 Ekim 2015 10:18

    Muhalefetteyken AKP ye demediğini bırakmayan Süleyman Soylu, Numan Kurtulmuş kervanına Tuğrul Türkeş de katıldı.. MHP ye oy vermem ama Türkeş soyadı bunu hak etmiyor bence :( Ülkemizde siyaset ilkelere değil nakit gücüne göre yürütülüyor maalesef!

  • Iftiracı05 Ekim 2015 09:32

    İnsan biraz utanır davutoğlunun karşısında ilkokula giden çocuk gibi oturup boyun büküyorsun bugün aslan kesilip konuşuyorsun ,istifa edip bağımsız kalsaydın belki inandırıcı olurdun ÇOK GÜLÜNÇ DURUMDASIN.

  • halk05 Ekim 2015 08:56

    doğru olanı yaptın Tuğrul Bey,babanda olsa aynını yapardı mesele burada ak partiye yardım etmek değil.mesele batılılara hizmet eden iş adamlarının,medya patronlarının,paralelcileri,mimarlar,tabipler vs.gibi belli odaların,terörist hdpkklıların,birtakım sanatçı güruhunun Türkiyeyi batıya peşkeş çekmelerine müsaade edilmemesidir.Her milliyetçiyim diyen insan karşısında düşman gördüğü bir kişi olsa bile Türkiye için bunu yapmalıdır

  • YALANCILAR TOPLULUĞU.03 Ekim 2015 22:36

    Baban parti satmadı ama sen ikidakikada tüm MHP lileri erdoğana SATTIN, nasıl bir kişilik sahibi olduğunuda göstermiş oldun zaten katıldığın partide aynı senin gibi fikir yürütenlerlen dolu bende bu yüzden AKP den üyesi olarak istifa ettim benim HARAMLAN rüşvetçilerlen ,işim olmaz.sizler ALLH,ın huzurunda nasıl hesap vereceksiniz onları düşünün derim.

  • Pargali ibrahim03 Ekim 2015 22:33

    Babasının kemikleri dik oturup yan yatıyor dur Pinokyo bu kadar talan söylemedi çamura battı şimdi milleti çekiyor siyaset hersey normal geliyor çamur at izi kalsın

  • deniz03 Ekim 2015 15:21

    Bir ülkücü olarak TUĞTUL TÜRKEŞİ yürekten destekliyorum herşeye hayır diyen bahçelinin türkiyenin,ülkücülerin ve tüm vatan severlerinin önündeki en büyük engeldir. kime hizmet ettiği maalesef belli deyil Allah yardımcımız olsun....

  • İlkesizlik Meziyet Olmuş03 Ekim 2015 15:09

    Muhalefetteyken AKP ye demediğini bırakmayan Süleyman Soylu, Numan Kurtulmuş kervanına Tuğrul Türkeş de katıldı.. MHP ye oy vermem ama Türkeş soyadı bunu hak etmiyor bence :( Ülkemizde siyaset ilkelere değil nakit gücüne göre yürütülüyor maalesef!

  • KÜRŞAT03 Ekim 2015 13:23

    Sen o soyadı taşıma TÜRKEŞ adına hakaret edenleri al aşağı eden bu yüzden hapiste yatmış ÜLKÜCÜLER var, hiç olmassa onlardan utan kendine gel biraz gurur varsa haddini bil.

  • HİLAL03 Ekim 2015 11:25

    Sende azcık utanma varsa otur birköşede sus AKPli oldun muradına erdin MHP yi ve ÜLKÜCÜLERİ ağzına alma çünkü sen o kelimeleri ağzına almaya layık değilsin ağa babalarınla gerdan kır gez.

  • ALPTUĞ03 Ekim 2015 11:06

    İnsan biraz utanır davutoğlunun karşısında ilkokula giden çocuk gibi oturup boyun büküyorsun bugün aslan kesilip konuşuyorsun ,istifa edip bağımsız kalsaydın belki inandırıcı olurdun ÇOK GÜLÜNÇ DURUMDASIN.

  • Iftiracı03 Ekim 2015 08:32

    hemen iftira,hemen yalan,Mhp,ye hayıretmeyen Akp kazık çakar.

  • HAKAN03 Ekim 2015 00:09

    HAYATTA EN SEVMEDİĞİM İNSAN TÜRÜ İKİ YÜZLÜ KALLEŞ VE İNSANI SIRTINDAN BIÇAKLAYAN ADAMLARDIR YAZIKLAR OLSUN SİZE ALLAH A NASIL HESAP VERCEKSİNİZ YA ....