E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan flaş askeri hamle---

Rusya'dan flaş askeri hamle

Rusya'dan flaş askeri hamle
24 Kasım 2015 - 23:43 borsagundem.com

Rusya, 'Moskova' isimli kruvazörü Türkiye'ye 60 kilometre mesafedeki Suriye'nin Akdeniz'deki liman kenti Lazkiye açıklarına gönderdi.

Rusya Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Korgeneral Sergei Rudskoi, 50'den fazla uçak ve yüzlerce askeri personelin bulunduğu Lazkiye'deki Hmeymim Hava Üssü'nün güvenliğinin sağlanması için 'Moskova' isimli kruvazörün Lazkiye açıklarında gönderildiğini açıkladı. Moskova kruvazöründe S-300 hava savunma sistemine benzer Fort hava savunma sisteminin bulunduğu kaydedildi. Bombardıman uçaklarına artık avcı uçaklarının da eşlik edeceği bildirilen açıklamada potansiyel tehdit oluşturan tüm hedeflerin yok edileceği bildirildi.

Açıklamada ayrıca Türkiye ile tüm askeri ilişkilerin askıya alındığı duyuruldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VATANDAŞ01 Aralık 2015 03:40

    BU RUSYANIN SURİYEYLE KAÇ CM SINIRI VAR ACABA NR İŞİNİZ VAR SURİYEDE SİZİN YÜZÜNÜZDEN BNLERCE İNSAN ÖLÜYO BİNLERCE COCUK BEBEK YASAMINI YİTİRİYOR ALLAH BELANIZI VERSİN CEHENNEMİN DİBİNE KADAR YOLUNUZ VAR

  • oktay doğaner25 Kasım 2015 00:16

    10 kez uyarılmana rağmen bunu yapıyosan zaten senin bi maksadın var naMUSSUZ.

  • çakır25 Kasım 2015 00:15

    Rusya kendi halkını pilotunu duşunmuyor tek duşunduğu para petrol petrol 20 dolara düşecek diye haberler çıkıyor bu onları çılgına çevirıyor katil rusya

  • Diplomat25 Kasım 2015 00:02

    Bu kruvazör II. dünya savaşından kalma , bize karşı hiç bir caydırıcılığı yok !

  • DLBYZ25 Kasım 2015 00:01

    İYİKİ DURDURDUN KORKTUM