E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilyonlarca kişiye müjde geldi---

Milyonlarca kişiye müjde geldi

Milyonlarca kişiye müjde geldi
24 Nisan 2014 - 13:40 borsagundem.com

Hükümet sosyal güvenlikle ilgili torba yasanın Meclis tatile girmeden yasalaştırılacağını söyledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sosyal güvenlikle ilgili torba yasanın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la yapılacak değerlendirmenin ardından son rötuşlarla birlikte Meclis'e gönderileceğini ve Meclis tatile girmeden yasalaştırılacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, pakette üç çocuk teşviki, kadın istihdamının desteklenmesi, Bağ-Kur ve SGK borçlarına ilişkin yeni düzenlemeler ile taşeron işçilere sağlanacak yeni güvencelerin yer alacağını bildirdi.

Çelik, 1 milyon 300 bin Bağ-Kur'lunun hem hizmetini hem borcunu silmeyi düşündüklerini, taşeron işçi tanımının yeniden yapılacağını, 10-15 yıl hizmeti olanlara yeni haklar verilmesinin masada olduğunu kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorumcu24 Nisan 2014 14:05

    Allah katında on yıl çalışan bir taşören işçiyede yeni haklar verilmesini gündeme getiren Sayın Bakanımız Faruk Çelik' ten Allah razı olsun. Taşören işçilerinde çocukları ve bir ailesi var, onlarında devlet güvencesi olması lazım.

  • Aytac ATAK24 Nisan 2014 13:59

    Sayın Borsagundem com yöneticileri sizin haberler genel anlamda ses getirecek türden olmaya devam ediyor. bu nedenle sizden bir ricam olacak. Tüm Kamu Kurumlarında çalışmakta olan Hizmetli Kadrosundaki fakülte mezunlarının memur kadrosuna alınması için bir haber yapmanızı istiyorum. Ben İktisadi Bilimler Fakültesi Mezunuyum ama bir kamu kurumunda yıllardır hizmetli olarak çalışmaya devam ediyorum. Çalıştığım kurumda görevde yükselme sınavı 10 yıldan fazladır yapılmıyor. bu nedenle çok büyük bir mağduriyet yaşıyoruz. sizden istirham ediyorum.