E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMardin'de PKK saldırısı 4 polis şehit---

Mardin'de PKK saldırısı 4 polis şehit

Mardin'de PKK saldırısı 4 polis şehit
03 Eylül 2015 - 09:24 borsagundem.com

Mardin yanan okul inşaatına müdahaleye giden polis aracının geçişi sırasında mayın patladı. 4 polis şehit oldu

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı zırhlı polis aracı geçerken infilak ettirmesi sonucu dört polis şehit oldu.

Olay bu sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi. İlçe girişinde inşaatı devam eden bir okulda teröristler yangın çıkardı. Yangına müdahale eden itfaiye ekibinin güvenliğini sağlamak için giden polis ekibinin bulunduğu zırhlı araç geçerken, teröristler yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada zırhlı araç hasar görürken 4 polis şehit düştü.

Güvenlik güçleri, PKK'lı teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yetti03 Eylül 2015 20:08

    erdoğan bu devletin başında boşuna duruyor. ulan iyi ki bir duble yol yaptı, bir de sağlık sektörünü sürüme çevirdi başımıza büyük lider ettiniz. o gemisini kurtaran kaptan. tarım yok, sanayi gelişmiyor

  • aslan03 Eylül 2015 15:30

    hep aynı tuzak kuruluyor ve biz de yutuyoruz. Elbette buradan ahkam kesmek kolay ama teknoloji bu kadar almış başını gitmişken -hadi kentlerdeki kolay değil ama- dağdaki piçlerin havadan gebertilemediğini anlamak zor.. Üstelik efsane Bolu tugayı da ordayken!

  • ALPASLAN03 Eylül 2015 09:31

    BIRAKIN YANSIN..O...ÇOCUKLARI ONLARA İYİLİK YARAMAZ...