E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu son noktayı koydu!---

Kılıçdaroğlu son noktayı koydu!

Kılıçdaroğlu son noktayı koydu!
22 Temmuz 2015 - 10:39 borsagundem.com

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Battal İlgezdi ve Murat Hazinedar'ın usülsüz mal edinme iddiasıyla ilgili olarak son noktayı koydu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve  Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile ilgili usulsüz mal edinme iddialarına ilişkin Habertürk’e konuştu.
    
Kılıçdaroğlu, İlgezdi’yle ilgili iddialara ilişkin olarak, “İşin doğrusu şu: CHP’li belediyeler suçlandığı zaman gayet açıklıkla gittiler savcılığa; ‘Aleyhimize soruşturma açın’ dediler. Bu yürekliliği bütün belediye başkanlarının göstermesini isterim. İşin özü budur. Kendisine güvenen herkes bu yola başvurursa o zaman bütün sorun çözülür” dedi.

İLKESEL YAKLAŞIM: Bu ilkesel yaklaşımın bütün belediyeler için geçerli olması gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Hesap vermekten korkmamalılar. Gitmeliler, büyük bir cesaretle hesap vermeliler. Bunu yaptığımız zaman Türkiye’de pekçok sorun kendiliğinden çözülecektir” diye konuştu.

 HALKIN TERCİHİNE BAĞLI: Şişli’de yaşanan olayda Hayri İnönü’nün başvurularına mahkemenin ret yanıtı verdiğini ve eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün hukuk nezdinde aklanmış olduğunu hatırlattığımızda Kılıçdaroğlu, “Sonuçta bir sürü dedikodu üretiliyor. Bunlar ne kadar doğrudur yanlıştır, halkın tercihine bağlı. Aklanmanın bir yolu vardır, o da mahkemelerdir. Sizin aleyhinize bir durum çıkarsa o zaman gereği yapılır” dedi.

İHRAÇ YOLU AÇIK: Kılıçdaroğlu, yargıda aleyhlerinde bir durum çıkarsa CHP’li belediye başkanları için ihraç yolu başta olmak üzere parti disiplin kurallarını işletir misiniz?” soruma da kesin bir dille yanıt verdi ve “Elbette hiç kimsenin tereddüdü olmaz. Biz yargıya boşuna başvurmuyoruz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMEKLİ22 Temmuz 2015 16:47

    NEOLDU BZİMEMEKLİ İKİ MAAŞ SESİN ÇIKMADI MAZOT AYDIN İLİNDE SUYUN TONU NEKADAR MAZOTTAN PAHALI

  • leo22 Temmuz 2015 13:56

    adamsın kılıçtaroğlu ...

  • Seçmen22 Temmuz 2015 13:15

    Sn. Kılıçdaroğlu farkında olduğunuzu tahmin edebiliyorum ama yinede sizi uyarma gereğini duydum, koalisyon görüşmeleri ile geçirdiğiniz her gün CHP nin çığ gibi oy kaybetmesine neden oluyor!

  • dlbyz22 Temmuz 2015 11:20

    aferin

  • timsah22 Temmuz 2015 11:19

    sen ne çok akıllısın. bu aklına ben akıl sır erdiremiyorum. başkaları için hemen istifa etmesi gerekir diyorsun da bunun için neden demiyorsun. ilkelikten bahsediyorsun. sen bir tanesin. yok senin gibi bir genel başkan ve gelmedi de. tiyatroya devam seyrediyoruz. kombine biletimimiz var.