E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakkari'de 3 şehit---

Hakkari'de 3 şehit

Hakkari'de 3 şehit
25 Ekim 2014 - 16:57 borsagundem.com

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğrayan 3 güvenlik görevlisi şehit oldu

Sivil kıyafetli üç asker, Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezinde, yüzleri maskeli iki teröristin silahlı saldırısına uğradı. Askerlerden ikisi olay yerinde, biri de kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Olay ilçenin en merkezi yeri Cengiz Topel Caddesi’nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Caddenin kalabalık olduğu sırada kimliği belirsiz kişiler, sivil kıyafetli üç askere silahlı saldırıda bulundu.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, şehitlerden ikisinin uzman çavuş, birinin de er olduğunu açıkladı. Saldırının, Cengiz Topel Caddesi'ndeki bir iş merkezinin önünde gerçekleştiğini kaydeden Vali Canbolat, olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatıldığını söyledi.

ELEKTRİK MALZEMESİ ALMAYA ÇIKMIŞLARDI

Şehit askerlerin Harunan Karakolu'nda görevli oldukları ve elektrik malzemesi almak için ilçe merkezine geldikleri belirtildi.

Saldırının duyulması üzerine çevreyi güvenlik çemberine alan polisler, eşkali belirlenen saldırganların yakalanması için operasyon başlattı.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Saldırının ardından Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bölücü Terör Örgütü mensubu silahlı üç terörist tarafından; 25 Ekim 2014 günü saat 16.00'da, Hakkâri İli Yüksekova İlçe Merkezinde düzenlenen silahlı saldırı sonucu, bir Uzman Jandarma Çavuş ve iki Jandarma Er şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fb26 Ekim 2014 02:10

    Siz hala PKK ya domalmaya devam edin hainler

  • VATANSEVER 26 Ekim 2014 00:53

    HESAP SORACAKSIN! SORMAZSAN DAHADA BETERİNİ YAPARLAR VE SORMAYANA GÜN GELİR CAN VERENDE BULAMAZSIN, VATAN HAİNLERİNİN AĞZININ İÇİNE BAKAN ACİZLERE DÖNDÜRÜLDÜK .

  • VATANSEVER26 Ekim 2014 00:05

    HALKIMIZDA SABIR KALMAMIŞTIR , CANIMIZI YAKANLARIN ARTIK CANLARI YAKILMALIDIR YETERRR ARTIK.. SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ. HÜKÜMET GEREĞİNİ YAPMADIĞI SÜRECE BİTMEYE TÜKENMEYE MAHKUMDUR.

  • sami25 Ekim 2014 22:54

    Akıl ve sukut kalleşin düşmanıdır pkk sahiplerine hizmet ediyor ve kurt halkıda bunu net anladı

  • suat tosun 25 Ekim 2014 20:23

    birakin bu sacmaligi baris sureci falan diye bise yok.bu sadece buyuk ortadogu projesinin bir oyunu.

  • KILIÇ25 Ekim 2014 19:40

    UYAN ÇÜNKÜ ÜLKEM EMİN ELDE DEGİL,TALİMATLAR APODAN UYGULAMAK HÖKÜMETTEN,

  • Vatansever25 Ekim 2014 19:01

    Teter artik,Turk,un cani bu kadar ucuz olamaz,Turk Milleti Ayaga kalk Uyan artik Turkiye....

  • arş25 Ekim 2014 18:33

    baştaki konuşur yine sabrımızı taşırmayın, barış sürecine saldırı vs sallar durur, zaten durmadan yalan söylüyor