E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüCLKHO: Suç duyuruları---

CLKHO: Suç duyuruları

CLKHO: Suç duyuruları
29 Mayıs 2014 - 11:37 borsagundem.com

SPK, CLK Holding işlem sırasında çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen manipülatif eylemler nedeniyle suç duyurularında bulundu

SPK, CLK Holding A.Ş. (CLKHO) pay piyasasında 16.09.2013-30.12.2013 döneminde gerçekleştirilen işlemler nedeniyle; Ayhan ÖZTÜRK, Faruk DOĞANCI, Murat ÇELİK hakkında ‘’işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı nedeniyle’’ suç duyurularında bulundu.

SPK, haklarında suç duyurusunda bulunulmasına karar verilen kişilerle, suça konu işlemlerin gerçekleştirildiği hesapların sahipleri; Ali Kemal TÜMER, Ayhan ÖZTÜRK, Faruk DOĞANCI, Ferhan DESTEGÜL, İsmail YILMAZGÜÇ, Murat ÇELİK ve Tümer Tarım Hayvancılık İç ve Dış Tic. A.Ş. hakkında 2 yıl işlem yasağı getirdi.

SPK, eski adıyla Karkim olan, şimdiki adıyla CLK Holding olan hisselerde 22.02.2013-07.06.2013 döneminde gerçekleştirilen işlemlerin ‘’işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı’’ suçunu içermesinden dolayı, inceleme konusu işlemlerden sorumlu olduğu tespit edilen kişiler Ayhan ÖZTÜRK, Bayram Ali BAYRAMOĞLU, Faruk DOĞANCI, Mehmet BEDİR hakkında suç duyurusunda bulundu. 

SPK ayrıca Ali Kemal TÜMER, Ayhan ÖZTÜRK, Bayram Ali BAYRAMOĞLU, Faruk DOĞANCI, Ferhan DESTEGÜL, İsmail YILMAZGÜÇ, Mehmet BEDİR, Mert EREN, Mustafa EĞİTMEN, Tümer Tarım Hayvancılık İç ve Dış Tic. A.Ş, NFD1 Mesani Fleksibilni Podsklad   - Jugovshodna Evropa hakkında 2 yıl işlem yasağı kararı verdi.

CLK Holding hisseleri güne tabandan başladı. Hisse fiyatı açılışla birlikte yüzde 10,39 düşerek 1,12 TL tabandan işlem görüyor. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayhan05 Haziran 2014 07:38

    Patron Clkho ve Artog hisselerini gönüllü olarak 1.50 den geri alacağını beyan etti. Ama bu sanki piyasayı biraz teskin etme ve oyalama takdiği gibi görünüyor. Gercekten böyle iyi niyetli olsaydı tahtada bukadar düşük fiattaişlem gören maliyeti gönüllü alım için beyan ettiği fiattan çok daha avantajlı olan hisseleride alırdı hisse fiatının bukadar düşmesine izin vermezdi.

  • ky03 Haziran 2014 18:35

    HANGİ PATRONA NE OLMUŞ BU VAKTE KADAR.? ACIYAN BİZİM GİBİ KY YE ACISIN.YANDI KÜL OLDU PARALAR..BU ÜLKEDE BORSAYA YATIRIM YAPMANIN BEDELİ BU...GEÇMİŞ OLSUN

  • erol 03 Haziran 2014 16:29

    zararım 2000 lira haram zıkkım olsun

  • Zoro29 Mayıs 2014 21:36

    Murat celik in yeri kodeste. Diğer ky I soyan patronlara da ders olsun.

  • New Line29 Mayıs 2014 21:10

    Patronların şirketlerin prestijini ve kendi prestijini tamir etmesi için bu pisliği temizlemeli ARTOG CLKHO ve ERİCO yu tek bir şirket altında birleştirmeli. Hepsi için ayrı ayrı makul bir çağrı fiatı belirlemeli. Ve bu Bu birleşmeyle oluşacak yeni Şirket yapıyla, Şirketin Textil, Madencilik, sondaj, enerji gibi faliyet alanlarına göre bağlı ortaklıklar oluşturmalı. ve bu şekilde yoluna devam etmeli.

  • dx29 Mayıs 2014 12:12

    Hani Borsa Gündem size iftira atıyodu,adamların her yazdıkları ve uyarıları doğru çıktı,helal olsun tüm ekibe,teşekkürler