E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOyununuzu gördük, meydan okuyoruz---

Oyununuzu gördük, meydan okuyoruz

Oyununuzu gördük, meydan okuyoruz
18 Ağustos 2018 - 11:46 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin kongresi önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongresi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri bizi ekonomiyle, yaptırımla, kurla, dövizle, faizle, enflasyonla tehdit ediyoruz. Biz de onlara diyoruz ki, oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Biliyoruz ki iman varsa imkan da vardır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1380 oy ile yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması özetle şöyle: "Ülkemizin 81 vilayetinden salonumuza teşrif eden kardeşlerime hoş geldiniz diyorum. Bu mutlu günümüzü bizlerle paylaşmak üzere misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum. Şu anda vatan toprağının neresinde olursa olsun; fabrikada masa başında, inşaatta iskele üstünde, aracının direksiyonunda, dükkanında, nafakasını temin etmek için çalışan tüm emekçilerimize selamlarımı sunuyorum. Pamuk toplayan, fındık toplayan, çay biçen, ekin biçen, ürününü hasad eden, serasını hazırlayan, hayvanını otlatan tüm kardeşlerime selamlarımı yolluyorum. İşverenlerimize, girişimcilerimize, tüccarlarımız, kendisi ve ülkesi için kazanan, yatırım yapan, koşturan herkese selamlarımı yolluyorum. Okullarda üniversitelerde kitabıyla, defteriyle gayretiyle ilim öğreten ve öğrenen hocalarımızla öğrencilerimize selamlarımızı yolluyorum. Sınırlarımız içinde ve dışında dağlarda, ovalarda, şehirlerde, en izbe yerlerde ülkemizin güvenliği için hayatlarını ortaya koyarak görev yapan bütün güvenlik güçlerimize selamlarımı sunuyorum. Terörle mücadelede 15 Temmuz’da ve her nerede olursa olsun fedakarlık yapmış olan şehit yakınlarına, gazilerimize selamlarımızı yolluyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın, ülkemize milletimize partimize muhabbet duyan herkese selamlarımı gönderiyorum. Allah’ın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için salonda bu pankart açıldı.

'MİLLETİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMUŞ OLMAK BAHTİYARLIĞIYLA...'

Bundan tam 17 yıl önce AK Partiyi kurarken bugün Türk siyaset tarihine, hizmete sevdalı insanların kurduğu AK Parti’nin doğum günü olarak geçecek demiştik. Ve, bugünden sonra Türkiyemizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. Hamd olsun milletimize verdiğimiz sözü tutmuş olmanın bahtiyarlığıyla bugün karşınızda bulunuyorum. 14 Ağustos 2001’den bugüne kadar AK Parti teşkilatında görev almış, genel başkanından teşkilat yöneticilerine, milletvekillerine, belediye başkanlarına, mahalle temsilcilerine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’de teşkilatın faaliyetlerinde her seviyedeki kadrolarında hanımlara ve gençlere özel önem veren tek parti AK Parti’dir. Buradan tüm hanım kardeşlerimize ve gençlerimize ayrıca şükranlarımı sunuyorum. AK Parti’yi sizlerle bugünlere getirdik. İnşallah daha nice 17 yıllara sizlerle birlikte ulaştıracağız. AK Parti kağıt üzerinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulmuş bir partidir. AK Parti 60 kurucu üye tarafından kurulmuş bir partidir. Ama AK Parti’nin asıl kurucusu da sahibi de milletimizin bizatihi kendisidir.

'AK PARTİ TÜRKİYE'DİR'

AK Parti’nin ne olduğunu anlayabilmek için önce medeniyetimize ve tarihimize vakıf olmak gerekir. AK Parti başlangıçtır, Hazreti Adem’in dünyaya gelmesiyle başlayan imtihanımızın takibidir. AK Parti hicrettir. Peygamber efendimizin tüm cihanı aydınlatan nurunun tüm insanlığı kucaklayan mesajının müntesibidir. AK Parti Malazgirt’tir. Sadece Allah’ın rızası için kendisinden kat be kat düşmanın üstüne “Ölürsem kefenim üzerimdeki elbisemdir” diyerek Sultan Alparslan’ın yolundan gidendir. AK Parti Anadolu’daki tüm izlerimizdir. AK Parti İznik’te, Söğüt’te Edirne’de Sivas’ta Kayseri’de Alanya’da Kastamonu’da Malatya’da Antalya’da devletler kuran atalarımızın varisidir. AK Parti Selçukludur, Osmanlıdır. AK Parti fetihtir. İstanbul’u alarak çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet’in mirasçıdır. Yavuz Sultan Selim Han’ın yoldaşıdır. AK Parti müdafidir. Dünyanın çalkantılı bir dönemde devletimizi hem koruyup hem geliştiren Sultan Abdülhamid’in hakkının hukukunun savunucudur. AK Parti Çanakkale’dir, Kutül Amare’dir. Yedi düvelin üzerimize geldiği anlarda bile cesaretiyle bile zincirleri kıran, oyunları bozan ecdadın torunudur. AK Parti İstiklal harbimizdir, cumhuriyetimizdir. “Artık yıkıldı, yok oldu” denilen milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde küllerinden yeniden doğarcasına ayağa kaldıran milli mücadele ruhunun temsilcisidir. AK Parti çok partili hayattır. Menderes’in bedelini canıyla ödediği demokrasi mücadelesinin bugünkü sancaktarıdır. Rahmetli Özal’ın bin bir meşakkatle açtığı kalkınma yolunun takipçisidir. AK Parti bugündür. Geçtiğimiz 16 yılda Türkiye’yi demokraside ve ekonomide geliştirerek milletimizin hayalini gerçekleştirendir. AK Parti gelecektir. Gençlerimize 2053 – 2071 vizyonunu emanet ederek, ülkemizin bir asrını aydınlatandır. Velhasıl AK Parti Türkiye’dir. Bunun için AK Parti’yi milletimiz kurmuştur diyoruz.

OYUNU GÖRDÜK VE MEYDANA OKUYORUZ'

Biz mazlumlara gönlümüzü ve imkanlarımızı işte bu anlayışla sonuna kadar açıyoruz. Biz ecdadımıza işte bu hissiyatla, tüm gücümüzle sahip çıkıyoruz. Biz gerektiğinde canımızı işte bu şuurla ortaya koymaktan çekinmiyoruz. Biz bu sorumlulukla soysuzlara zağarlık yapmak yerine, onlara meydan okuyoruz. Ne demek zağarlık? Av köpeği. Hazreti Ali’ye atfedilen güzel bir söz var. “Haksızlığa karşı susarsanız, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz” Biz sadece hakkımızı değil, aynı zamanda ülkemizin de şerefini savunuyoruz. 15 Temmuz destanını işte bu hissiyatla verdiğimiz mücadele sayesinde kazandık. Birileri bizi ekonomiyle, yaptırımla, kurla, dövizle, faizle, enflasyonla tehdit ediyoruz. Biz de onlara diyoruz ki, oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Biliyoruz ki iman varsa imkan da vardır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (29)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • onlar19 Ağustos 2018 12:26

    Onlarda açığımızı gördü, oyun oynuyor.... 550 milyar dolar para geçti elimize ne yaptık ? bas betona, bas binaya, bas otoyola,bas kaldırım taşına,bas mimarilere, har savurduk durduk. şimdi bu 550 milyar dolar borç ödenmesi için üretim tesitimiz, ihracatımız yetersiz kaldı... adamlarda bu borçlarımızı ödememiz gerektiğini biliyor ve oyun oynuyor... bunude görebildiniz mi efendim? bu hatalıyatırımların, usd üretmeyen yatırımların sorumlusu kim ? oyun oynayan yabancı mı? hatalı karar adan sizler mi ? bu soruyu tvlerde gazetelerde görmek nerede ise imkansız. ama birileride görmeli ve sormalı bence. ödeyen bu millet ise sormakda hakkı bence

  • Ww19 Ağustos 2018 12:23

    Dis mihraklar bile olsa , paran bir ayda 100/50 deger kaybediyorsa sen guclu ulke degilsindir ,

  • Eser 19 Ağustos 2018 02:18

    Ekonomi zaten borçlara cari açığa çok sıkılmıştı, dovlz patlayacağım belliydi, ve devülasyon yapılacaktı. Olayı duş mihraklara bağlayarak siyasi prim üretilerek yapmak Harika birşeydi. Böylece ekonomi harika yönetiliyordu ana dış mihraklar bozuyor herseyi olauyını toplum bilinç altına göndermek Harika. Yoka devam. Duş mihrak öncüsü üzerinden toplumları yönetmek daha kolay.

  • KARTALAĞABEYLİ19 Ağustos 2018 00:43

    FIRSATÇILIĞI BIRAK DEĞİL,BIRAKIN

  • Danismaz18 Ağustos 2018 23:38

    Zam yapmadan yapin bakalim yapacaklarinizi , millete sirtinizi dayayarak degil...

  • Vatandaş18 Ağustos 2018 20:13

    Yorumcu arkadaşlar % 100 haklı, ama başka alternatif olmadığı gibi olacağıda yok görüldüğü gibi. Varsa söyleyin bilelim.

  • Veli18 Ağustos 2018 19:36

    Bu kadar zam bu kadar devalüasyon. Lafı bırakın icraat ve eylem yapın.

  • Fafa18 Ağustos 2018 18:21

    Bayram onu gecirdiniz gene millete akaryakit fiyatlarinda , bende meydan okurum boyle ,

  • Vatandaş18 Ağustos 2018 18:19

    %50 fakirledik artık bilmiyorum bunun suçu acaba bizdemi???

  • alf18 Ağustos 2018 23:00

    evet.

  • Ali Öner18 Ağustos 2018 22:47

    Nisan ayo dan bu yana yüzde 70 fakirleştik dolar bazında. Laf çok eylem yok

  • Az18 Ağustos 2018 18:03

    Bu zamlar yetmez daha cok zam beklerim

  • köfteci18 Ağustos 2018 17:14

    MEYDAN OKUYORUZ DA. ZAMLI FATURALARI DA SİZ ÖDESENİZ

  • Tabi tabi18 Ağustos 2018 16:08

    Ecevite yazar kasa atilirken gormuyordunuz , sizi iktidara tasiyanlarin oyununu , o zaman isinize geliyordu , oyun

  • Zammmmmm18 Ağustos 2018 15:52

    Benzin 7 lira euro 7 lira sözün bittiği yer.İlk seçimde yine koyun lütfen zamları

  • deniz18 Ağustos 2018 14:41

    bizde sözcü okuyoruz gerçekleri görüyoruz.

  • erdem18 Ağustos 2018 14:40

    ecevitin önüne yazar kasa atarken abd oyunu değildi şimdi abd oyunu oldu.

  • Osmanlı torunu18 Ağustos 2018 14:16

    Bindigin makam araban, kullandığın telefon abd malı. Utan

  • yunan tohumu18 Ağustos 2018 18:54

    Bindigin makam araban, kullandığın telefon abd malı. gurur duy

  • KILIÇ18 Ağustos 2018 13:51

    sayın başkanım seçim meydanlarında her yerde ögretmen,polis ve imamların emeklilerinin ek götergesini 3600 çıkartacagız demiştiniz bekliyoruz .yoksa başka seçimleremi kaldı.

  • DOĞRU18 Ağustos 2018 13:47

    hep siyaset, hep siyaset ,yeter artık boş işleri ne zaman bırakacağız...

  • mecnun18 Ağustos 2018 13:43

    onların doları varsa bizim koyunlarımız var. kurban yaklaşıyor.

  • Borsacı 18 Ağustos 2018 15:38

    :))))

  • kerim18 Ağustos 2018 13:25

    Ne yaparak meydan okuyacaz...borclari kim odeyecek...

  • kerim18 Ağustos 2018 13:18

    evet benzin 7 lira oldu

  • Haha18 Ağustos 2018 12:31

    Sayin vumhurbaskani , Onların dolarları varsa bizim Allah’ımız var. Peki adama sormazlar mi yaptiginiz tum anlasmalar dolarla, yaptiginiz zamlari dollar uzerinden , nasil oluyor ,allah dolar iliskisi boyle , ama o sizi dinleyen guruh bunu dusunmez bile degil mi

  • musa18 Ağustos 2018 12:12

    Secimler biteli nerdeyse 2 ay oldu isbadi yapsak artik

  • metin18 Ağustos 2018 23:02

    gerek var mi ispata? etrafina bak her iyi sey akp, her kotu sey chp tarafindan iste anla. zamlar mi? chp-hdp-iyi parti yapti.

  • köfteci18 Ağustos 2018 13:39

    BİZDE SEÇİM BİTMEZ YENİ SEÇİM VAR