E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTÜSİAD, erken seçimi desteklemiyor---

TÜSİAD, erken seçimi desteklemiyor

TÜSİAD, erken seçimi desteklemiyor
17 Nisan 2018 - 14:49 borsagundem.com

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, "Erken seçim yapmak yapısal reform ve enflasyonla mücadele sürecini tamamen ortadan kaldırır. OHAL sürecinde seçim, Türkiye’yi dış dünyada zorda bırakır" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı, Ankara kulisleri de hareketlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan ve parti kurmaylarıyla bir araya gelirken, Erdoğan yarın da Bahçeli ile bir görüşme yapacak.

Erken seçim tartışmalarıyla açıklamalar ardı ardına gelirken, iş dünyasının çatı örgütü TÜSİAD da değerlendirmede bulundu.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, Bloomberg'e yaptığı açıklamada, iş dünyası olarak erken seçimi doğru bulmadıklarını belirterek, "2018 yılının yapısal reformlar ve enflasyonla mücadele yılı olmasını bekliyorduk" dedi.

Bilecik, "Erken seçim yapmak yapısal reform ve enflasyonla mücadele sürecini tamamen ortadan kaldırır. OHAL sürecinde seçim, Türkiye’yi dış dünyada zorda bırakır. Bugüne kadar cumhurbaşkanı, başbakan ve diğer siyasi liderlerden seçimlerin zamanında yapılacağına dair aldığımız mesajları tamamen desteklemiştik." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaktust18 Nisan 2018 01:31

    söyliyene degil söyletene bakın

  • Bika17 Nisan 2018 23:10

    Ekonomi kötüye gittiğinden , oylar erimeden AKP+MHP ortaya bir senaryo koyuyor.

  • Hataylı17 Nisan 2018 21:47

    Arkadaşlar ben anlamıyorum bu liderleri BAHÇELİ DE KILINÇLAROGLUDA AKILLARINCA OY ALACAKLAR BARAJ ALTI KALACAKLAR YATIN KALKIN REİSE BU KÜÇÜK 2 kafa Türkiye zarar vermek ekonomiye herşey güllük gulizdanlıkdı saçma konuşmalar Hale’n koltuk sevdalısı 2 küçük kafa

  • Hasanby17 Nisan 2018 17:20

    Seçime harcanacak parayı asgari ücretliye , emekliye verin, etrafımız kaynıyor, ne seçimi , önce ekonomiyi düzeltin. Üç kuruşluk zam yaptınız ,elektrik ve akaryakıt zamlarıyla fazlasıyla geri aldınız. Ohal ortamında seçim olmaz

  • Hasanby17 Nisan 2018 17:16

    Bahçelinin inisiyatifi değil bu , reis söyletmiştir , demek ki anketlerde ümit var

  • Hasan Paşa17 Nisan 2018 16:30

    Adam tamamen doğru söylemiş. Seçim olursa bir daha Akp nin söylediklerine kimse inanmaz.

  • ali17 Nisan 2018 15:27

    amerigan mandaları istemiyorsa o zaman hemen yapmak lazım ülkenin hayrına olur..

  • bu dünyadan biri17 Nisan 2018 15:02

    Esnafın büyük kısmı işlerin kötüye gittiğini biliyor. Geçen sene ÖTV indirimleri ile millete beyaz eşya satıldı, bu sene hem enflasyon azaltılamıyor, hem de durgunluk var. Seçim de çözüm değil. Sadece koltuklarında biraz daha kalma peşindeler. Yıllarca gelen sermaye yatırıma dönüştürelemediği gibi özelleştirme gelirleri de har vurup harman savruldu. Büyüme falan hikaye, TUİK devlet kurumu, onun için istedikleri gibi sonuç açıklıyorlar. Kral çıplak, ekonomi bundan sonra iyiye gitmez. Bunun da sonucu faşizmdir.

  • wers17 Nisan 2018 14:56

    tamamına katılıyorum şimdi ne alaka erken seçim hele rejim değişikliği yapılacak bir erken seçimin ohal gölgesinde yapılması bence de saçmalık

  • Müsiad17 Nisan 2018 14:56

    Ey Tüsiad sizi takan kim ?

  • Türkiad17 Nisan 2018 19:54

    Bu işler büyüklüğe göre olsaydı Tüsiad'ı adam yerine koyarlardı. Geçti o devirler

  • Çalışan17 Nisan 2018 19:10

    Tüsiad musiaddan büyüktür, seni kim takıyor