E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK'da başörtüsü yasağı kalktı---

TSK'da başörtüsü yasağı kalktı

TSK'da başörtüsü yasağı kalktı
22 Şubat 2017 - 13:04 borsagundem.com

İsteyen kadın subay, astsubay ve askeri kız öğrenciler başörtüsü takabilecek.

Milli Savunma Bakanlığı'nca yapılan düzenlemeyle, isteyen kadın subay ve astsubaylar başörtüsü takabilecek. Uygulama, askeri öğrenciler için de geçerli olacak.
NTV'de yer alan habere göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) başörtüsü serbestisi başlıyor. İsteyen muvazzaf kadın subay ve astsubay başörtüsü takabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sağ Sol Penaltı Gol22 Şubat 2017 23:03

    Arkadaşlar burası müslüman insanların çoğunlukta olduğu bir ülke . Şeriat gelmesin istiyorsunuz .Şeriatı sağcıların büyük bir kısmıda aslında istemiyor İslamcıların bir kısmıda ama gelmesin diyemiyorlar görüşlerinden dolayı sebebi ise gerçek şeriat yani Kuran adaleti diyelim sıkıyor dimi bedenleri. Zina yok içki yok faiz yok kısacası zaten toplumda kötü örnek olarak gösterilen herşey yasak bu dimi zorunuza giden . Osmanlı zamanında İran yada Afganistana dönmeyen bu ülke merak etmeyin bu zamanda dönmez. Kafasını kapatmak isteyen bir bayan demokratik hakkını kullanarak kapatıyorsa bu sizi ilgilendirmez .Ha demokratik hakkını kullanıp başını açan eşiniz kızınız akrananızda kimseyi ilgilendirmez. Atın şu at gözlüklerinizi çoğunuzun ebeleri nineleri kafasını kapatıyor. Sanki yabancısınız örtüye .Örtünmek güzeldir . Bakın insanlar örtünür kapanır kötü birşey değil bu lütfen kendi ahlaki erozyonlarınızı halkın demokratik özgürlükleriyle karıştırmayın kendi işinize bakın ekmeğinize bakın.

  • eyy türban sen nelere kadirsin22 Şubat 2017 18:36

    TÜRBAN türban,başörtüsü degil,yillardir utandiniz türban demeye ,olduk suudiarab ordusu

  • ali22 Şubat 2017 17:32

    başörtülü kadının askerlikte ne işi var.basörtuyle hem tesettur hem askerlik olurmu

  • Ahmet soysal22 Şubat 2017 16:09

    Yav burasi İran ordusumu Afgan ordusumu , gorsel imaj denen birsey var. Sonra niye Turkiye algisi bozuk , dunyada herkes islama bilenmeye baslamisken , sirasimi simdi bunun

  • gobel6622 Şubat 2017 15:49

    Atatürk kelimesi değilde Atatürk'ü kullanmak yasaklansa o zaman aklınızı kullanmaya başlar mısınız acaba?

  • TR22 Şubat 2017 14:24

    bu gidişle, gelecekte Atatürk ve Cumhuriyet kelimelerini kullanmak suç haline dönüştürülecek...

  • TR22 Şubat 2017 14:21

    buna artık badem bıyıklı bir genel kurmay başkanı gider.....

  • flamenco7222 Şubat 2017 14:09

    Cık...cık..cık..Afganistan'ın hep kötü yanlarını alıyoruz..biraz da böyle iyi yanlarını alalım diii mi.. TSK'da kadın asker başörtüsü takabilecek.. Referanduma giderken "Bakın bu hayırcı münaaaafıklar nasıl da din düşmanlığı yapıyor!!!" demek için yaratılmış, ZÜBÜK filmindeki; "cami mi, okul mu" sekansının özdeşi bir akıl ürünü kanımca. Bir kere, vatandaşın, devlete güvenme hakkının ve eşitliğin ortadan kaldırıldığı tüm uygulamalar laikliğe aykırıdır ve Anayasa'ya göre iptali gerekir... Mesela; "Sen bir Müslüman'sın ve bir Hristiyan'la davan var..Hakim duruşma salonuna papaz cübbesi ve haçla geliyor...Duvarda da "Yüce İsa adına" falan yazıyor...Ne oldu devletinin adaletine güvenme hakkı?

  • puf22 Şubat 2017 13:53

    Yakında Iran olacağız, o ortaçağdan kalma şeyi kafalarına bağlayınca ne olacak ki sanki. Bir türlü aydınlanamadık, CHP nin direnmesi yetmiyor.

  • nuri22 Şubat 2017 13:46

    ŞALVAR DA GİYEBİLCEKLER Mİ

  • psiko22 Şubat 2017 13:36

    isteyende tayt giysin,mini etekle gelsin,yazında iç çamaşırı ile gelmek serbest olsun