E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSevgilisinin evinde görünce...---

Sevgilisinin evinde görünce...

Sevgilisinin evinde görünce...
06 Temmuz 2013 - 16:55 borsagundem.com

Bandırma'daki olay bu kadarına da pes dedirtti

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, barda çalışan sevgilisi 26 yaşındaki Mehtap U.’nun evine giden 35 yaşındaki kepçe operatörü Sani Tekeli, evde karşılaştığı 34 yaşındaki Hayati Y. ile aralarında çıkan kavgada iddiaya göre 6’ncı kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Tekeli’nin intihar ettiğini öne süren Mehtap U. ile Hayati Y., emniyetteki sorgularında kavga sırasında yaşanan arbedede balkondan düştüğünü itiraf ederken, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Bandırma’nın Paşabayır Mahallesi Mehmetçik Caddesi üzerinde bulunan bir barda garson olarak çalışan Mehtap U., dün gece eve arkadaşı Hayati Y. ile gitti. Bu sırada eve, Mehtap U.’nun segilisi olduğu Sani Tekeli geldi. Tekeli, evde karşılaştığı Hayati Y.’ye, "Senin burada ne işin var" diyerek çıkıştı. Yaşanan tartışma balkonda kavgaya dönüşünce iddiaya göre dengesini kaybeden Sani Tekeli, 6’ncı kattan beton zemine düşerek yaşamını yitirdi. Olay sonrası 155’i arayan Hayati Y., arkadaşının intihar ettiğini söyleyip polisten yardım istedi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis ve sağlık ekipleri, Sani Tekeli’nin öldüğünü tespit edince cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırdı. Gözaltına alınan Mehtap U. ile Hayati Y. ise getirildiği Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ayrı ayrı sorgulandı.
Çelişkili ifade veren zanlılar daha sonra Sani Tekeli’nin intihar etmediğini, kavga sırasında balkondan düştüğünü söylediler. Sorgulama sonrası, "Ölüme sebebiyet vermek" suçundan adliyeye çıkartılan Mehtap U. ile Hayati Y. nöbetçi mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. (DHA)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)