E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıRisk primindeki daralma kısa süreli oldu...---

Risk primindeki daralma kısa süreli oldu...

Risk primindeki daralma kısa süreli oldu...
27 Mayıs 2016 - 09:44 borsagundem.com

İş Yatırım, sabah raporunda piyasadaki gelişmeleri ve beklentileri değerlendirdi.

Salı günü yeni kabinenin açıklanması ile Türk hisse senetlerinin GÖÜ’ler göre artan iskontosunun hızla daraldığını gördük. Fakat düzeltme kısa süreli oldu. MSCI Türkiye endeksinin 12 aylık tahmini F/K oranı 8.60x seviyesine gerilerken GÖÜ endeksine göre iskonto, dünkü düşüşün ardından tekrar %25’e yükseldi. Yeni kabinede Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in görev tanımında “ekonomik konularda genel koordinasyon” ifadesinin yer almaması ve önceki sorumluluk alanlarının bir kısmının diğer Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’ye devredilmesi ve Halkbank hisselerindeki sert satışlar dün BIST’deki düşüşte etkili oldu.
Haftanın son gününde yurtiçi gündemde önemli bir haber akışı bulunmuyor. Yurtdışında is ABD’de Yellen’in TR saati ile 20:15’de yapacağı konuşma ve 1Ç büyüme revizyonları önemli haber akışları olacak. Bugün BIST’de yatay veya hafif yukarı yönlü bir açılış bekliyoruz. 77,600 ve 78,500 ilk destek ve direnç seviyeleri.

İş Yatırım

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 27.05.2016

 

Günün önemli şirket haberleri - 27.05.2016

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)