E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıRipple sert yükselişini sürdürüyor ---

Ripple sert yükselişini sürdürüyor

Ripple sert yükselişini sürdürüyor
03 Ocak 2018 - 15:51 borsagundem.com

Ripple olarak bilinen kripto para birimi bugün rekor seviyelere yükseldi ve sektörde bitcoinin baskınlığını geride bırakacak seviyelere ulaştı.

BORSAGUNDEM.COM

Ripple olarak bilinen kripto para birimi bugün rekor seviyelere yükseldi ve sektörde bitcoinin baskınlığını geride bırakacak seviyelere ulaştı.

Ripple bir haftalık sürede yüzde 90'ın üzerinde bir değer artışı yaşadı ve bugün 2.75 dolarla rekor fiyata ulaştıktan sonra şu sıralarda CoinMarketcap.com verilerine göre 2.69 dolardan el değiştiriyor. San Francisco merkezli Ripple böylece toplam 104 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşmış bulunuyor. Bununla birlikte Ripple kurucularının henüz piyasaya sürmediği 55 milyon adet daha ripple bulunuyor bu miktar da dahil edilirse, Ripple'ın piyasa değeri 260 milyar dolar oluyor. Böylece halen 250 milyar dolar seviyesine bulunan Bitcoin'in Piyasa değeri aşılmış oluyor.

Ethereum 85 milyar dolarlık piyasa değeri ile üçüncü sırada yer alıyor. Uzun bir süre en yüksek piyasa değerine sahip ikinci kripto para olan Etehereum, geçen hafta Ripple'ın yaşadığı yükselişle bu ünvanını kaybetmişti.

Ripple, 2016 yılının Aralık ayı sonundan bu yana yüzde 42 bin oranında değer artışı yaşamış bulunuyor. Bu ise anılan başlangıç döneminde yapılmış olan 100 dolarlık bir yatırımın bu aşamada 42 bin dolara karşılık geldiği anlamını taşıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)