E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReza Zarrab New York'ta suşi restoranında görüntülendi---

Reza Zarrab New York'ta suşi restoranında görüntülendi

Reza Zarrab New York'ta suşi restoranında görüntülendi
12 Eylül 2018 - 02:28 borsagundem.com

ABD'de yargılandığı davada itirafçı olan ve New York'taki bir cezaevinin özel bölümünde tutulduğu açıklanan Reza Zarrab, yanında bir kadınla ünlü restoranda suşi yerken görüntülendi

İran’a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili ABD’deki davanın önemli ismi Reza Zarrab, New York’ta ünlü restoran Nobu’da görüntülendi.

New York’un Soho bölgesindeki ünlü suşi restoranı Nobu’da yanında bir kadınla yemek yiyen İran asıllı Türk vatandaşı Zarrab, fotoğrafının çekildiğini fark edince rahatsız olup restorandan ayrıldı.

SAVCILIKLA ANLAŞMIŞTI

FBI’ın Eylül 2014’te İran yaptırımlarını delme şüphesiyle hakkında soruşturma başlattığı Reza Zarrab, 19 Mart 2016’da ailesiyle ABD’ye giriş yaparken tutuklanmıştı. New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde kendisine yönetilen altı suçlamayı reddeden Zarrab, daha sonra savcılıkla anlaşmıştı. Hakkındaki suçlamaları kabul eden Zarrab, diğer tutuklu sanık eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla aleyhine itirafçı tanıklık yapmıştı. Toplam 135 yıl gerektiren hapis cezası karşısında itirafçı tanıklık yaparak daha az bir ceza almayı hedefleyen Zarrab’ın New York’ta bir cezaevinde özel bir bölümde tutulduğu açıklanmıştı. (Hürriyet / Sinem Vural)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego12 Eylül 2018 20:43

    Turgut senin gibiler olduktan sonra vay milletin haline. Zarrab la kim iş yaptı kardeşim

  • Turgut usta12 Eylül 2018 11:08

    Reis tek umudumuz şu zarRab a haddini bildir

  • Esra12 Eylül 2018 10:24

    Adamın suçu yok varsa iranla ticaret yapan herkes suçlu mu??? Türkiyeyi sıkıştırmak için yapılan bir hamleydi ama adam hapisten kendini kurtarmak için ne yapsa haklı, herkes hayatını yaşarken niye kendini hibe etsin, türk bile değil ki türkiye için hapis yatsın. Kızı olmasa belki de ülkemize daha büyük zarar verirdi

  • Veli12 Eylül 2018 09:54

    Bu adamdan öğrendiğim birşey oldu. bahşişi peşin vereceksin.:))

  • Murat12 Eylül 2018 09:50

    Abd hukuku sen uzaydan mı geldin. Samanyolu galaksisinin dışında ne var. Uzayın sonunda ne var. Bakanın kolundaki saati de mi görmedin.

  • Türkiye hukuku12 Eylül 2018 09:09

    Siyasiler ile işbirliği yap, rüşvet cer, masum insanı suçla. Rüşvet alan bakanları söyleme, hatta onları öv ki hapisten çıkasın. Sonra git karınla Miamiye tatile git. Bu da Türkiyede tatil yeri yokmuş gibi medeniyetin sözde güzel ülkesi ABD olsun. Sözde hukuk var. Resmen hukuk gaspı ve tehdit ve baskı ile yalan beyanla rüşvet veren kişilerin hapisten çıkıp, onları yakalayan namuslu polislerin hapse atılması var. Türkiye batmaya mahkum.

  • ABD hukuku12 Eylül 2018 08:10

    CIA İLE İŞBİRLİĞİ YAP.. YALAN SÖYLE. MASUM İNSANI SUÇLA. HİÇBİR RÜŞVET BİLE ALMAYAN İNSANI SUÇLA Kİ, SEN HAPİSTEN ÇIAKSIN. SONRA GİT GEZ SUŞİ YE.. BU DA MEDENİYETİN EN GÜZEL ÜLKESİ SÖZDE AMERİKA DA. SÖZDE HUKUK VAR. RESMEN HUKUK GASPI VE TEHDİT VE BASKI İLE YALAN BEYANLA ÇIKAR ÇATIŞMASI VAR. ABD BATMAYA MAHKUM

  • Serap12 Eylül 2018 09:28

    Sabah bu yorum iyi geldi baya güldüm:)

  • mahir12 Eylül 2018 09:10

    bu yorumu yazan herhalde 15 yaşında bir ergen, ABD'nin batmasını görürsün 115 yaşında:)

  • emekci12 Eylül 2018 09:06

    doğru masum insanı suçladı. Asıl rüşveti alan bakanları söylemedi.

  • alicem12 Eylül 2018 07:12

    parası olanı orada rehin alıp parayı burda suyunu çektirme oyunu.

  • Hayri12 Eylül 2018 04:38

    Yarasın tosunuma:)