E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'dan Kürt seçmene referandum tehdidi---

PKK'dan Kürt seçmene referandum tehdidi

PKK'dan Kürt seçmene referandum tehdidi
23 Mart 2017 - 17:12 borsagundem.com

PKK 16 Nisan'daki anayasa referandumu çalışmalarından "hayır" sonucu çıkması için üstü kapalı bir şekilde tehdit içerikli mesajlar vermeye devam ediyor.

PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık, referandumda 'evet' oyu vereceklerle sandık başına gitmeme eğiliminde olan Kürt seçmenleri tehdit ederek, seçmenlere hakaretler yağdırdı. Bayık, referandumda 'evet' çıkmasının PKK'nın sonu olacağını da itiraf etti.

Kürt halkı üzerinde baskı kurmaya çalışan terörist Cemil Bayık, referandumda 'evet' oyu verecekler ile sandık başına gitmeme eğiliminde olan Kürt seçmenleri tehdit ederek, seçmenlere hakaretler yağdırdı. Doğu ve Güneydoğu'daki bazı il ve ilçelerde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için gerçekleştirilen 'huzur operasyonlarını' Kürt halkına yönelik operasyonlarmış gibi yansıtmaya çalışan terörist Cemil Bayık, referandumda 'evet' çıkmasının PKK'nın sonu olacağını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • siyasetci23 Mart 2017 18:46

    pkk hayırcıymış yersen :))) "apo başkanlık sistemine karşıymış..külliyen yalan apo bunları sopayla" kovalar" sözü başbakan yrd. Yalçın Akdoğan a aittir.

  • oktay doğaner23 Mart 2017 17:53

    bir canlının içi bu kadar dışına vurabilirmi ? cani gelmiş öyle de gidiyor.