E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPakistan kan gölüne döndü: 132 ölü---

Pakistan kan gölüne döndü: 132 ölü

Pakistan kan gölüne döndü: 132 ölü
14 Temmuz 2018 - 09:07 borsagundem.com

Pakistan’ın Belucistan ve Kuzey Veziristan bölgelerinde iki seçim mitingine yapılan bombalı saldırılarda, aralarında bir milletvekili adayının da olduğu, 132 kişi yaşamını yitirdi, 232’den fazla kişi de yaralandı

Pakistan’da iki miting sırasında meydana gelen patlamalarda Belucistan yetkililerine göre aralarında milletvekili adayı Navabzade Siraj Raisani’nin de olduğu 128 kişi öldü, 200 kişi de yaralandı.

Saldırıyı, elektronik posta aracılığıyla açıklama yayınlayan IŞİD üstlendi.

Sivil Savunma Müdürü Muhammed Aslam Tareen’in açıklamasına göre, saldırıda 8 ila 10 kilogram arasında patlayıcı kullanıldı.

Eski Khyber Pakhtunkhwa bölgesi yöneticisi ve milletvekili adayı Akram Khan Durrani’nin seçim mitinginden dönen konvoyuna yönelik Afganistan sınırındaki Kuzey Veziristan bölgesinde düzenlenen saldırıda ise 4 kişi yaşamını yitirdi, 32 kişi yaralandı.

Durrani, saldırıdan sağ kurtuldu. Kuzey Veziristan’daki saldırıyı üstelenen olmadı.

Saldırıların, Pakistan’da bu yılki en çok kişinin yaşamını yitirdiği saldırılar olduğu belirtildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorumcu14 Temmuz 2018 22:43

    Tai ki Amerika,ingilizler ve Birde Rothschild lar.Bunlar dünyanın parasını yemeye devam etmek istiyorlar.İnsanlar bunlara komplo teorisi diyorlar ama bu güç lerin dünyadaki etkinlikleri göründü günden daha fazladır.

  • Berber bekri14 Temmuz 2018 20:33

    Hemen abd dış güçler abidik gubidige bağlayın cehalete asla bağlamayın feto dış güç adnan hoca dış güç cubbeli ahmet NE? ismail ağa NE? Adıyamanlı NE? Menzil NE? Nakşi NE? Nurcu NE? Hepsi devleti kendi emelleri için ele ge itmeye çalışan suç örgütüdür yaşayanlar ömrü olanlar görecek

  • vatandas14 Temmuz 2018 12:29

    Bizim eski abd kopegi buyukelci afganistana tayin oldu, kolay degil el kaide isis hepsi bu adamlarin enstrumanlari...canlari hangi ulkeyi 1 1ine dusurmekse orada sahne alirlar...abd vatandasina dahi faydasi olmayan yahudi hizmetcisi abd sirketi eninde soninda yok olacak...

  • Ahnet14 Temmuz 2018 11:30

    Nerde nüfuz çokluğu orada

  • xx14 Temmuz 2018 12:33

    nüfus.