E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaOrtadoğu'ya İbrahim Turhan imzası---

Ortadoğu'ya İbrahim Turhan imzası

Ortadoğu'ya İbrahim Turhan imzası
12 Kasım 2013 - 09:59 borsagundem.com

İbrahim Turhan California Üniversitesi, Berkeley Orta Doğu'da Girişimcilik ve Kalkınma Programı Danışma Kurulu üyeliğine seçildi

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan California Üniversitesi, Berkeley Orta Doğu'da Girişimcilik ve Kalkınma Programı Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.
Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan'ın Danışma Kurulu üyeliğine seçildiği California Üniversitesi, Berkeley  Orta Doğu'da Girişimcilik ve Kalkınma Programı, nüfusunun çoğunluğu Müslüman olan ülkelerin nasıl açık toplum, yönetim ve ekonomiler kurup sürdürebilecekleri sorusuna cevap arıyor.

Bu cevap arayışında Programda, özel işletmeler, adil büyüme ve demokratik gelişim arasındaki ilişkiler masaya yatırılarak değerlendiriliyor. Seri konferans, seminer ve eğitimler ile disiplinlerarası araştırmaların yapılması amaçlanıyor.  Program bu araştırmaların sonuçlarını Orta Doğu toplumlarında demokratik kurumları ve girişimciliği ilerletmek ve sürdürülebilir kılmak için politikalar geliştirmek için kullanacak. Programın bir diğer hedefini ise söz konusu toplum ve ülkeler ile gelişmiş ülkeler arasında karşılıklı politikaların ortaya konulması oluşturuyor.

California Üniversitesi, Berkeley Orta Doğu'da Girişimcilik ve Kalkınma Programı Danışma Kurulu'nun Türk üyeleri arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı İbrahim Kalın ve Türk Ortadoğu Enstitüsü Türk Araştırmaları Merkezi Kurucu Direktörü Gönül Tol da yer alıyor.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)