E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKim'den sonra Trump'ın uçağı da indi---

Kim'den sonra Trump'ın uçağı da indi

Kim'den sonra Trump'ın uçağı da indi
10 Haziran 2018 - 16:39 borsagundem.com

Kuzey Kore liderini taşıyan uçak bu sabah Singapur'a iniş yaptı, ABD Başkanı Trump'ın uçağı da az önce piste teker koydu.

Singapur'da 12 Haziran tarihinde gerçekleşecek tarihi zirvenin konukları sırayla ülkeye geliyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'u taşıyan jet, bu sabah Singapur'a iniş yaptı. ABDBaşkanı Donald Trump'ın uçağı da az önce piste teker koydu. Air Force One'ın inişini dünya televizyonları canlı yayınla ekrana getirdi.

Reuters haber ajansı, Paya Lebar hava üssünde ellerinde silahlarla uçağı bekleyen askerlerin fotoğraflarını servis etti.

ABD Başkanı Donald Trump ve Kim, gelecek hafta Salı günü tarihi bir buluşmaya imza atacak ve ilk kez iki ülke liderleri bir araya gelecek.

Geçen yıl test ettiği 20'den fazla füzeyle dünyayı titreten Kim Jong-un, bu yılın başından itibaren yeni sayfa açtı. Nisan ayında düşman kardeş Güney Kore'ye yine tarihi bir ziyarette bulunan Kuzey Kore lideri, nükleer silahlanmayı durduracağını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)