E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail ordusu Suriye'yi vurdu---

İsrail ordusu Suriye'yi vurdu

İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
21 Ekim 2017 - 13:55 borsagundem.com

İsrail ordusunun, Suriye'nin Kuneytra bölgesinde bulunan rejim güçlerine ait üç askeri noktayı vurduğu bildirildi.

İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adrae, yaptığı yazılı açıklamada "Suriye tarafından atılan 5 roketin İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'ne düşmesi üzerine Suriye ordusuna ait 3 askeri noktanın top atışlarıyla bombalandığını" belirtti. Açıklamada ülke egemenliğine dokunacak hiçbir eyleme İsrail ordusunun izin vermeyeceği vurgulanırken, olası her tür durumdan Suriye rejiminin sorumlu tutulacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz pazartesi günü de İsrail savaş uçakları Suriye'nin başkenti Şam yakınlarında bir uçaksavar mevzisini vurmuştu. İsrail ordusu, bu saldırının Lübnan üzerinde "rutin" uçuş yapan bir İsrail savaş uçağı tarafından Suriye'den atılan uçaksavar füzesine karşılık vermek üzere gerçekleştirildiğini açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mesut baba22 Ekim 2017 01:38

    Rusya daha önce, Suriye hava sahasını ihlal edenlere rest çekiyordu. Ne oldu terorist İsrail devleti Suriye yi bombalayınca niye susuyor?????

  • burcu21 Ekim 2017 20:47

    israil, sinsi sinsi, yalan dolanla gemisini yürütüyor ve kimse sesini çıkartamıyor maalesef

  • D.demirkan 21 Ekim 2017 14:10

    bütün dünya suriyenin başına çöktü.herkes hindi gibi kabarıyor.gövde gösterisi yapıyor.israil durarmı arayıpta bulamadığı terörist devletin.