E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİdlib mutabakatı tüm dünya tarafından kabul edilecek---

İdlib mutabakatı tüm dünya tarafından kabul edilecek

İdlib mutabakatı tüm dünya tarafından kabul edilecek
21 Eylül 2018 - 06:25 borsagundem.com

Suriye Güçleri Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Saad Kuseyir, Rusya ve Türkiye arasında varılan İdlib anlaşmasının tüm dünya tarafından kabul edileceğini belirtti.

Suriye Güçleri Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Kuseyir, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında varılan anlaşma, genel olarak bölgedeki en önemli anlaşma. Bu anlaşmada, uluslararası toplumun İdlib'e askeri operasyonu önleme arzusu ve Suriye hükümetinin ülkenin bu kısmını yeniden kontrol altına alma isteği arasındaki dengeyi görüyoruz. Belki de Suriye ordusu, İdlib'i hemen kontrolü altına alamayacak ama orada Rus güçler var. Rus güçler, anlaşmanın uygulanmasını takip edecek ve bu operasyonun nihai başarısında önemli rol oynayacak" dedi. 

Sputnik'e konuşan Kuseyir, "Anlıyoruz ki yabancı güçler var. ABD'yi kastediyorum. Bu güçler, durumu farklı şekilde göstermeye ve kartları karıştırmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı. Suriyeli politikacı, anlaşmanın mümkün olduğunca erken uygulanmaya başlaması gerektiğini dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)