E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHükümetten İnce'nin adaylığına ilk yorum---

Hükümetten İnce'nin adaylığına ilk yorum

Hükümetten İnce'nin adaylığına ilk yorum
04 Mayıs 2018 - 10:58 borsagundem.com

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olarak açıklanmasının ardından açıklama yaptı

CHP, Cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce'yi gösterdi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Kendinize güvenmiyor, rakibinizi ekarte etme yolunu  izliyorsunuz." dedi.

Öte yandan 24 Haziran seçimi için Arslan "Siber  güvenlik çok önemli. Seçimlere yönelik her türlü tedbiri aldık, almaya devam  ediyoruz" dedi.

YILDIRIM: İNCE'NİN ADAYLIĞI HAYIRLI OLSUN

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhur İttifakı adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkladı.

Ayrıca Yıldırım, CHP'nin cumhurbaşkanı adayını Muharrem İnce olarak ilan etmesinin ardından konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: '' Muharrem İnce'nin adaylığı hayırlı olsun. Milletimiz için herkes için hayırlısı olsun''.

TURAN: İNCE İÇİN İMZA VEREN CHP'LİLERİ SAHNEYE ALALIM

AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Bülent Turan da İnce'nin adaylığıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Turan, "Güzel taktik. Parti delegesinden takdir görmeyeni cumhurbaşkanı adayı yap, rakipten kurtul, parti sana kalsın. CHP bir kez daha Türkiye'yi yönetmeye aday bir parti olmadığını, entrikaların partisi olduğunu gösterdi.

'Muharrem İnce aday olacak diyorlar' dediğimde, 'yok devenin bale pabucu' diye cevap verip bugün İnce için imza veren CHP milletvekillerimizi sahneye alalım:)" mesajlarını paylaştı.

ELİTAŞ: KILIÇDAROĞLU KENDİ KOLTUĞUNU DA KAYBEDECEK

AK Partili Mustafa Elitaş da Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Büyük vizyon! ‘En çıldırtacak aday' dediler, ‘ekonomi bilecek, başarı hikayesi olacak' dediler ve sonunda Muharrem İnce'yi aday gösterdiler. Görünen o ki AK Parti karşısında 8 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu bir taşla iki kuş vurayım derken sonunda kendi koltuğunu da kaybedecek" ifadelerini kullandı.

EROĞLU: MUHARREM İNCE'Yİ EKARTE ETMEK İÇİN BU FORMÜLÜ BULDU

Eroğlu, DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Burdur'da, esnaf ziyaretinde bulundu.

Eroğlu, gazetecilerin, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi gösterdiğini hatırlatması üzerine, şöyle konuştu: 
"Bizim için önemi yok. Bizim adayımız belli. Milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan. Onların kendi meselesi. Uğraşıp dursunlar. Herhalde Sayın Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'yi ekarte etmek için böyle bir formül buldu. Tebrik ederim Kılıçdaroğlu'nu." 
Eroğlu, ziyarette esnafa çay, fidan ve tohum hediye etti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin abi04 Mayıs 2018 14:42

    Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.Türkiye tarihinin en yüksek dış borcuna sahip Dolar aldı başını gidiyor enflasyon %13 görünürde.Her hafta benzine mazota zam.Birde çıkmışlar ekonomik başarımız var diye hikaye okuyorlar.Milletin vergileri ile yol yap köprü yap sonra oradan geçmeyenden de parasını al .Buna da vizyon diyorlar ...

  • Türkoğlutürk 04 Mayıs 2018 12:35

    Dolar enflasyon işsizlik yoksulluk ve yolsuzluk, topı taça atma geçmediğim yoldan elin gavuruna para ödüyorsun. Ne o yinemi kandırdılar

  • Ilik04 Mayıs 2018 11:22

    Laf etmiş balkabagi

  • Ekonomik Krizle gelen krizle gider04 Mayıs 2018 11:19

    Yanlış yorumlar her zaman kaybettirir. Doğru cevap hayırlı olsun, kendisine başarılar dileriz olmalıydı.

  • Bika04 Mayıs 2018 11:18

    Saf dışı kalanlar 24 haziran'da belli olacak, ulaştırma bakanları eskiden seçim sürecinde tarafsız olurdu.

  • murat04 Mayıs 2018 11:12

    İnce kazanamazsa ki kazanma şansı ok düşük siyasi hayatı biter.kk bir taşla iki kuş vurdu.hem cumhurbaşkanı adayını buldu hemde parti içindeki en güçlü rakibini ekarte etmiş oldu.