E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Şükür disipline sevk edildi---

Hakan Şükür disipline sevk edildi

Hakan Şükür disipline sevk edildi
26 Temmuz 2016 - 21:52 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı kulüp, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası bir üyenin başvurusu üzerine eski futbolcusu Hakan Şükür'ü, ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etme kararı aldı

Galatasaray Kulübü, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası eski futbolcusu Hakan Şükür'ü, ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etti.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda, eski futbolcusu Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden ihraç edilmesiyle ilgili başvuruyu görüştü.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, yönetim kurulu, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası bir üyenin başvurusu üzerine Hakan Şükür'ü, kulüp disiplin kuruluna sevk etme kararı aldı.

FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür, bir süre önce ABD'ye yerleşmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya27 Temmuz 2016 04:11

    Bunlar şöyleydi böyleydi diyen arkadaşlar şunu da iyi bilin ki hiç kimse bunların bu kadar alçak olabileceğini tahmin edemezdi.

  • Bika26 Temmuz 2016 22:25

    Torinolu Şaban, ABD'li Şaban oldu.

  • hakikat26 Temmuz 2016 22:17

    bu adam rapor alıp meclise gitmeyip trt 1 de program yapıp ayrıca para kazanıyordu. hey gidi günler hey. herkes gözyumuyordu. Allah mutlak galiptir ve adildir. Yeri gelecek herkes cezasını çekecek, tüm adaletsiz insanlar