E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizFenerbahçe teknik analizi---

Fenerbahçe teknik analizi

Fenerbahçe teknik analizi
17 Mart 2017 - 08:56 borsagundem.com

Marbaş Menkul Değerler, Fenerbahçe hissesi için teknik analizde bulundu

FENER

Bu senede futbolda şampiyonluk yarışından kopan,başkanlık konusunda belirsizliklerin devam ettiği hisseler piyasada da erkenden havlu atmış gözükmekte.Uzun vadeli grafiklerde çıkış kanalının altına sarkan fiyatlar önemli bir yatay desteği test etmekte.34.70 lerden geçen bu destek seviyesi kırılmamalı.Kırılan kanal desteği şidi artık direnç konumunda 37.50 seviyesinden geçen bu direncin tekrar yukarı aşılıp kanalın içeri girememesi halinde düşüş trendi baskısı devam edecektir.Bu yıl özellikle spor kulüpleri dövizin sert çıkışından dolayı oldukça fazla zarar etmişlerdir.Bilanço verilerinde yaşanacak zayıflığın devam edeceği beklentisi ile birlikte başkanlık konusunda yaşanabilecek yeni gelişmeler şirket hissesi fiyatlarında etkili olmaya devam edecektir.

Biraz daha kısa vadeli grafiklerde trendin aşağı kırılması ile satışların sertleştiğini düşüşün 3.dalgaya dönüştüğünü görebiliyoruz.Dalga hedefi olarak 34.60 seviyesinin önemli olduğunu ve test edildiğini sonrasında tepki vermeye çalıştığını görmektesiniz.Bu seviyenin de aşağı kırılması halinde bir sonraki destek seviyesi olan 31.50 seviyesine doğru hareket başlayabilir. 34.60 seviyesinin destek haline gelebilmesi durumunda 37 ve 37.90 hareketli ortalama dirençlerine doğru tepkiler yaşanabilir.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.321.526
Toplam Adet: 2.555.249
Ağırlıklı Ort.: 89,92
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cimbom17 Mart 2017 13:45

    Her zaman her yerde en büyük cimbom

  • FB 17 Mart 2017 12:10

    25?yaş üstü asla transfer yapmayacak ve Türkiye Ligininebıyımlu hem teknik kapasitesi hem uzun boylu fizik gücü yüksek oyuncuları transfer edecek yeni bir yönetim şart Başarının en temel dayanağı doğru transferlerde. Doğru transfer yapılırsa ikinci liften hangi hocayı getirirsrniz takımı şampiyon yapar

  • Futbol 17 Mart 2017 12:07

    Bu yönetim döneminde 200 yabancı futbolcu alınmışsa sadece 5- 6 tanesi iki yıldız ve üstü kalitede. hepsine büyük bonservis paraları verilmiş, bir kaç tanesi hariç çoğu bedelsiz bonservisini alıp gitmiş. Keza yerli futbolculardada aynı transfer politikasın