E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Hatay ve Kilis esnafına müjde---

Erdoğan'dan Hatay ve Kilis esnafına müjde

Erdoğan'dan Hatay ve Kilis esnafına müjde
01 Nisan 2018 - 17:37 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay ve Kilis'teki esnafın kredi borçlarının bir yıl süre ile ertelendiğini söyledi

Hatay'da stadyumda yapılana AK Parti Hatay İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geçmişte Hatay'ın verdiği mesajı aldık. Hatay ve Kilis esnafının kredi borçlarını bir yıl süre ile erteledik. Amanos Dağaları'nda bir haftada 17 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da stadyumda yapılan AK Parti Hatay İl Kongresi'nde konuştu.

'Hatay'ın verdiği mesajı aldık' diyen Erdoğan'ın konuşmasısının satır başları şöyle:

Bugün Hatay bambaşka. Hatay, mart 2019'a hazır mıyız? Kasım 2019'a hazır mıyız? Kongremizin ülkemiz, milletimiz için demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hatay 16 Nisan'da yüzde 46'lık evet oranı ile Türkiye ortalamasının biraz altında kaldı. Demek ki Hatay'da daha gayretli olmamız gerekiyor. Çünkü ben Hatay'a inaniyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşu sonrasında kendi iradesi ile ülkemize katılmış bir şehrimiz olarak Hatay'ın milletimizin gönlünde ayrı bir yeri vardır. Misakı Milli sınırlarımız dahilindeki bu şehrimizin bize verdiği mesajı çok iyi anlıyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)