E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'a Fransa'da sevgi seli---

Erdoğan'a Fransa'da sevgi seli

Erdoğan'a Fransa'da sevgi seli
10 Kasım 2018 - 19:24 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-TRK" ile TSİ 18.15'te Fransa'nın başkenti Paris'e geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda Türkiye'nin Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, UNESCO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ahmet Altay Cengizer, OECD Daimi Temsilcisi Büyükelçi Erdem Başçı karşıladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Paris'e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un davetlisi olarak Birinci Dünya Savaşı'nı sonlandıran Ateşkes Anlaşması'nın 100'üncü yıl dönümü vesilesiyle Paris'te düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere 2 gün resmi temaslarda bulunacak.

Ziyaretin ilk gününde Orsay Müzesi'ndeki "Picasso Bleu et Rose" isimli sergiyi gezecek ve resepsiyona katılacak Recep Tayyip Erdoğan, Macron tarafından devlet, hükümet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşleri onuruna verilecek akşam yemeğine iştirak edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ziyaret vesilesiyle bazı ülke liderleriyle ikili görüşmeler gerçekleştirmesi de öngörülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alf11 Kasım 2018 14:18

    bekliyoruz turkiye’ye o insanlari. hepsi paket tatille gelir 10 euro döviz bile kazandirmazlar turkiyeye sonra orda coskuyu bende olsam yapardim. tebrikler.

  • BENGİN11 Kasım 2018 06:54

    fransa da yaşayan vatandaşlar refah düzeyini yükseltmiş olan memleketin başkanını coşku içinde karşılamışlar. onlar bilmezler memleketlerinde bu kadar insan et yiyipte enflasyonu artırmışlar refah düzeyleri uçmuş şaha kalkmış. gurbetçilerde bunu merak etmiştir galiba.

  • ...10 Kasım 2018 23:08

    ey fransız gurbetçiler. madem çok sevyornuz 1600 asgari ücretle çalışın haftada 60 saat. daha çok seveceksiniz. Gavura çalışmasın gelin ülkenizde vatan için çalışın.

  • Manfaat10 Kasım 2018 22:18

    Türkler avrupada sol partilere oy verirler.

  • Berber bekri10 Kasım 2018 20:10

    Sevilmez mi yaaa hatta bir kaç on yıl orada kalsın hasret gidersin gurbetçilerimiz....

  • İhlas finans a kayyum10 Kasım 2018 19:50

    Fransa da her şey güllük gülüstanlık tabi..ceremesini biz çekiyoruz

  • alf11 Kasım 2018 14:21

    misafir sen hiç beyoglunun arka sokaarina gittin mi? merter’e cocuklarin calistigi konfeksiyona. diyarbakir’a gittin mi is basvurusu yapacak is yeri bile yok. iskur’daki insan sayisini? issizlik verilerini bilirmisib?

  • Yalaka yandaş 10 Kasım 2018 20:55

    Misafir denen öküz sen buradaki arka sokakların rezilligini bilirmisin acaba,

  • Misafir.10 Kasım 2018 20:38

    Fransaya hiç gittin mi? Ama paris in opera salonuna notre dame a filan değil arka sokaklarına... misal eifel kulesine giden banliyo ya bindin mi? Son durağına gittin mi? Gidersen fakirliği o zaman görürsünüz.