E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Az önce bir helikopterimiz düşürüldü---

Erdoğan: Az önce bir helikopterimiz düşürüldü

Erdoğan: Az önce bir helikopterimiz düşürüldü
10 Şubat 2018 - 15:00 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin Harekatı'nda bir helikopterimizin düştüğünü açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin Harekatı'nda bir helikopterimizin düşürüldüğünü açıkladı. Erdoğan "Güvenlik güçlerimiz büyük bir mücadeleyi yürütüyor. Az önce bir helikopterimiz düşürüldü. Bütün bunlar olacak. Verdiğimiz kayıplar da olacak.Bedelini ağır ödeyecekler" dedi. Hatay’ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopter enkazından çıkarılan yaralı askerler Kırkhan Devlet Hastanesine getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti istanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme toplantısına katıldı. Nazım Hikmet'in Güneşi İçenlerin Türküsü şiirinden alıntı yapan Erdoğan, "Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Erdoğan, konuşması sırasında 141 teröristin etkisiz hale getirildiğini söylerken, "Az önce bir helikopterimiz düşürüldü. Bunun bedelini fazlasıyla ödeyecekler" açıklamasını yaptı. Erdoğan şöyle konuştu: "Az önce bir helikopterimiz düşürüldü. Bedelini fazlasıyla ödeyecekler. Bütün bunlar olacak, bir savaşın içindeyiz. Kaybımız da olacak ama verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Sayısal olarak çok kabarık miktarda füze depolarını imha ettik. Bunlar, çıldırtıyor. Biz tabii bunların bedelini çok daha ağır ödeteceğiz. Bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini katbekat fazlasıyla ödeyecekler."

YARALI ASKERLER HASTANEYE GETİRİLDİ

Zeytin Dalı Harekatı’dan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait helikopter isabet alıp düştü. Hatay’ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopterin enkazına evk edilen ekipler tarafından yaralı askerler Kırkhan Devlet Hastanesine getirildi. AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, hemen hastaneye giderek yaralı askerleri ziyaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • .. gnçlk10 Şubat 2018 18:11

    İnternette videosu var. eğer gerçek ise o görüntü tc saatine göre 18.00 lerde internette gözlemleniyor. Helikoptere müdehale göremedim. teknık azıra olma olasılığı çokk yüksek. Şehitlerimiz nur içinde yatsın.

  • erol g.10 Şubat 2018 15:19

    %100 milli helikopter/tank/uçak yapımına da para harcamalıyız İtalya'nın geçen yıl gönderdiği 9 helikopter motorundan helikopter yapmışız FARKLI AMAÇLAR/HİZMET İÇİN HAFTADA EN AZ 9 HELİKOPTER ÜRETMELİYİZ