E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiDoların yükselişine hükümetten yorum!---

Doların yükselişine hükümetten yorum!

Doların yükselişine hükümetten yorum!
28 Ekim 2016 - 13:24 borsagundem.com

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, doların yükselişi karşısında TL'nin değer kaybına ilişkin açıklamalarda bulundu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "TL'nin döviz karşısında, daha doğrusu dolar karşısındaki değer kaybıyla ilgili bizim endişe duymamızı gerektirecek bir şey yoktur" dedi.

Zeybekci şunları söyledi;

"TLnin döviz karşısında, daha doğrusu dolar karşısındaki değer kaybıyla ilgili bizim endişe duymamızı gerektirecek bir şey yoktur. Aşırı oynamalar, kırılmalar olmaması kaydıyla yaşanan gelişmeleri normal olarak görüyoruz ve önümüzdeki süreçte piyasanın kendi dengeleriyle, kendi dinamikleriyle sağlayacağı seviyeler bizim için kabul edilebilir seviyelerdir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Velhasıl28 Ekim 2016 22:45

    Borsayı da mahvettiler. Çıkması gereken borsa aval aval bakıyor. Çoğu zamanda satışlara yenik düşüyor, ağlıyor... Her şeyi ücretli hale getirdiler, borsa oynayan da kalmadı.

  • hayat28 Ekim 2016 16:32

    Bu durum yaklaşık 1 ay oldu. Devlet doları 3.00 üzerinde tutmaya karar vermiş. Bakın bir müdahale bile yok. Yavaş yavaş fakirleşiyoruz. Yavaşça ölüme sürüklenmek gibi bir şey aslında... Yavaş ol, millet uyanmasın...

  • K228 Ekim 2016 16:08

    YUH BE SİZİN YÖNETTİĞİNİZ ÜLKE VE YAPTIĞINIZ YORUM BU OLUR ANCA İNSAN Bİ UTANIRDA BAŞARISIZLIĞINI KABUL EDER ELLERİM KIRILSAYDIDA TL VADELİYE PARA YATIRACAĞIMA DOLAR ALSAYDIM BE KANSIZLAR......DOLARLARIZ VAR ZATEN SIKINTI YOK BORSAYIDA HALLETİNİZ......

  • Otomoto28 Ekim 2016 15:23

    Ülkede güven olmadığı sürece bu dolar durmaz yine işimiz fed e kaldı eğer birde faiz artirirsa yandı keten helva

  • Velhasıl28 Ekim 2016 14:58

    Bu adamı güven verici bir yorum yapmaz. Her gün fakirleşmemiz onların umrunda felan olmaz. Ekonomi dengeleri bozuk tabii. Cari açık için işlerine geliyor, panik yapılmaması için.

  • Ahmet saplak28 Ekim 2016 14:49

    Endise duymaya gerek yok , en fazla dolar borcu olan sirketler batar , bankalar batik kredi sahibi olur , enflasyonpatlar , faizler ziplar , kimse bir sey satin almaz , ekonomi durur , stagflasyon baslar. Korkacak birsey yok eger paralar dolarda ve isvicre bankasindaysa

  • ad28 Ekim 2016 14:16

    Hükümetin endişe duyması için acaba doların kaç TL olması lazım. 10 TL olduğunda mı endişe düyacaksınız.AKP yönetimi ele geçirmeden önce dolar 1.200 dolaylarında idi. hatta "bir tl bir dolar " sıloganı bile atılılıyordu.ne oldu.