E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu ile Guterres Kaşıkçı cinayetini görüştü---

Çavuşoğlu ile Guterres Kaşıkçı cinayetini görüştü

Çavuşoğlu ile Guterres Kaşıkçı cinayetini görüştü
19 Kasım 2018 - 21:18 borsagundem.com

BM'den yapılan açıklamada, "Çavuşoğlu ve Guterres, Kaşıkçı cinayetini görüştü. Uluslararası soruşturma konusuna ilişkin resmi talep almadık." denildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Kaşıkçı cinayetinin ele alındığı öğrenildi.

BM tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Çavuşoğlu ve Guterres, Kaşıkçı cinayetini görüştü. Uluslararası soruşturma konusuna ilişkin resmi talep almadık." denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Özer19 Kasım 2018 23:13

    Reina gece kulübünde yılbaşı gecesi yapılan saldırı da yabancı bir ülkeden gelen terörist tarafından gerçekleştirilmişti. Güvenlik açığımız olduğu kesin. Bence Kaşıkçı olayının peşini bırakmamalı TC.

  • Mahmuz Tezel19 Kasım 2018 22:16

    Kaşıkcı maşıkcı adamlar ellerini kollarını sallıyarak geldiler cinayeti işlediler ama Türkiyenin prestiji maalesef ayaklar altında , yani güvenlik sorunu , yani bu bu bizim güvenlik açığımız.Yani bugün kaşıkçı olur yarın başka birisi yabancı bir ülkeden insanları gelip cinayet işlemesi , cinayeti gizleyerek sonra hiç bir şey olmamış gibi tekrar kendi ülkelerine dönmeleri neticenin özü bu.Suudi arabistan Türkiyeye tazminat ödemeli ve devlet düzeyinde özür dilemelidir.Başka ülkelerde böyle bir şey olsa maazallah savaş sebebi bile olabilir.

  • sait20 Kasım 2018 05:20

    Ellerini kollarini sallayarak adami oldurduler amma ortaya adam gibi cikip yaptiklarini soyleyemediler utanc icinde kivranip duruyorlar