E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBoydak ailesinden şok FETÖ ifadeleri!---

Boydak ailesinden şok FETÖ ifadeleri!

Boydak ailesinden şok FETÖ ifadeleri!
16 Ekim 2016 - 11:18 borsagundem.com

Kayseri’de FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanarak haklarında dava açılan Boydak Holding yöneticileri savcılık ve mahkeme ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi

Boydakların ifadeleri özetle şöyle:

Hacı boydak: Vakfımızın kesinlikle bir terör örgütü ile bir alakası yoktur. Ortaklarımızdan zekat, himmet adı altında kesinti yapıldığını şiddetle reddediyoruz. Hesaplar ortadadır. Ortaklarımız içerisinde bizi istemeyen, uyuşturucu madde tedavisi gören kişiler olabilir. (Gülen’in tablette bulunan dini içerikli konuşmaları ve kitapları) Nasıl yüklediklerini bilemiyorum. Teknolojiden çok anlamamakla birlikte Bulut sisteminden gelmiş olabilir. Bahse konu örgüt terör örgütüdür. Örgüt liderinin iadesi konusunda tüm sivil toplum örgütleri ile özellikle TÜSİAD ile gerekli girişimleri yapıp lobi oluşturulmasını sağlamaya çalışıyoruz. FETÖ ile mücadele kapsamında üst düzey 26 kişinin işine de son verildi.

‘Terörist başı Gülen’

Mustafa Boydak: 15 Temmuz 2016 akşamı ağabeyim Hacı Boydak’ın evindeydik. Sosyal medyadan darbe girişimini öğrendim. Başkomutanımızın emrinde olduğumuza dair paylaşımlar yaptım. Meydana inenlere lojistik destek sağladım. Şehit yakınları için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı denetimindeki hesaba 2 milyon 500 bin TL yardımda bulunduk. Bu olaylardan önce 6 Nisan tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımıza mektup yazdım. Devletimizin yanında olduğumuzu, bahse konu örgütle alakamızın olmadığını ve mücadeleye destek verdiğimizi söyledim.

Memduh Boydak: Gülen Grubuna 17-25 Aralık sürecinden önce kurban bağışı yapmış olabilirim. Fakat bu süreçten sonra kesinlikle bağış yapmadım. Hiç kimseden de zekat, himmet, kurban adı altında cemaate bağış yapmasını, Zaman gazetesi aboneliği dahi olmak üzere bağış, himmet ödemesi istemedim.

Şükrü Boydak: 17-25 Aralık öncesi ve sonrasında Fetullah Gülen Cemaati adına hiç kimseden bağış, kurban, himmet adı altında para istemedim. Twitter hesabım vardır fakat aktif olarak kullanmıyorum. Bahse konu yazılar ve beğenmeler, herhangi bir kimseyi övmek amacıyla yazılan yazılar değildir. Bir kısmını yanlışlıkla beğenmiş olabilirim. Bahse konu tweet’ler bir başkası tarafından yazılmış ve beğenilmiş olabilir.

Erol Boydak: Ben Fetullah Gülen Örgütü ile herhangi bir ilgim yoktur. Fetullah Gülen Cemaati adına herhangi bir kurban, burs, himmet adı altında para toplamadığım gibi kesinlikle böyle bir yardımda bulunmadım. Hiçbir kimseyi Zaman gazetesi abonesi olması konusunda yönlendirmem olmamıştır.

Bekir Boydak: Cemaat adına himmet, bağış, kurban adı altında para toplamadım. Bahse konu retweet’ler ve paylaşımlar bana aittir. Herhangi bir amaç gütmeden yapmış olduğum paylaşımlardır. Paylaşımlar için herhangi bir kişiden talimat ve yönlendirme almadım.

İlyas Boydak: Bazı retweet’ler bana ait değildir. Bazen hesaba girilip retweet yapılabilir.

Boydak ailesinde FETÖ kavgası!

 Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)