E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden Davos Zirvesi'nde Rusya'yı suçladı ---

Biden Davos Zirvesi'nde Rusya'yı suçladı

Biden Davos Zirvesi'nde Rusya'yı suçladı
18 Ocak 2017 - 19:46 borsagundem.com

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Davos Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, Rusya'yı uluslararası liberal düzene yönelik bir tehdit olmakla suçladı.


ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Rusya'nın pek çok Avrupa seçiminde batı demokrasisinin altını oymaya yönelik çabalarının bir parçası olarak siber saldırılar gerçekleştirdiğini iddia ederek, bu ülkeye yönelik suçlamalarda bulundu.

Görevi sona ermekte olan olan ABD'nin iki numralı ismi Davos'ta gerçekleşen Dünya Ekoomik Forumu'nda yanlızca Rusya'yı suçlamakla kalmayıp ayrıca NATO'yu modası geçmiş bir kurum olarak değerlendirenlere de karşı çıktı ve adı geçen paktı savunarak övgüler yağdırdı.

Rusya konusunda ise yoruma pek yer bırakmayan Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'in elindeki her türlü aracı kullanarak açık toplum konusunda 10'larca yıldır kat edilen mesafeyi tersine döndürmeye çalıştığını öne sürdü ve "Basitçe ifade edersek, Putin geleceğin farklı bir versiyonunu istiyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)